Creatiepentagram

Creatiepentagram
Oct
8

Schrijftraining – 2 –

Voordat je een tekst kunt schrijven, lang of kort, moet je een aantal zekerheden hebben als schrijver. Met het Creatiepentagram bouw je een oerdegelijke reddingsboei en uitkijktoren tegelijk, om je verhaal te kunnen doen. Begrijpelijk voor wie het leest. Geschreven met al je passie en enthousiasme, je kennis en humor.

Wat kun je verwachten

Tijdens deze avond genieten we eerst van elkaars verhalen die als huiswerk zijn gemaakt met de technieken van de vorige keer. Vervolgens keren we het Creatiepentagram binnenstebuiten zodat je er gemakkelijk mee kunt werken. Omdat we tijdens de Schrijftraining allemaal aan onze eigen schrijfprojecten werken, is het huiswerk voor de volgende keer om je eigen Creatiepentagram samen te stellen. Zo heb je meteen deze tweede bijeenkomst al de basis gelegd voor je eigen schrijfdoel.

De theorie: Creatiepentagram

*We behandelen het Creatiepentagram, de toepassing daarvan in je eigen schrijfpraktijk en de praktische voordelen van schrijven met het Creatiepentagram.
*We oefenen met het ontwikkelen en toepassen van je eigen Creatiepentagram.
*Je gebruikt daarbij het cursusboek ‘Schrijven met het creatiepentagram’ (bij de cursusprijs inbegrepen, voor losse deelnemers aan te schaffen op de avond zelf).

Voor welke schrijver

Deze avond maakt het leven van elke schrijver, beginner, gevorderde of professioneel, een heel stuk aangenamer. Je neemt het Creatiepentagram mee bij elke volgende schrijfklus die je doet.

Locatie: Het Inspiratiehuis Arnhem
19.30 – 22.00 uur
Prijs: 695,- plus btw (totaal 840,-) voor alle 10 bijeenkomsten van de totale Schrijftraining
Losse avond: 95,- plus btw (totaal 115,-)

Ja, ik gun mezelf 10 keer schrijftraining

Ik maak deze avond graag mee

Top

Boeken van Yoeke bestel je hier. Gesigneerd, als je dat wilt. Sluiten