Intensief leven zonder te zweven

Intensief leven zonder te zweven
Sep
8

Met Damestasjeslezen

Hoe geef je jouw vorm van spiritualiteit een duidelijke plek in het alledaagse? Juist je dagelijkse werk, omgaan met stress, je energiehuishouding en al die andere uitdagingen vragen om leven met hart, ziel en verstand. Om stevig in je schoenen staan. Tijdens deze workshop leer je je intuïtie en spirituele power in te zetten als gereedschap. Zo leef je intensief en goed gegrond. Zo heb je ruimte voor het spirituele, op de manier die bij jou past. Zonder een zweefneus te worden.

Stevig in je schoenen staan

magiehuishoudenDeze dag zet spiritualiteit met beide benen op de grond. Hoe houd je je staande in een woelige tijd als de onze? Hoe overleef je je druk-druk-druk-dagen zonder je terug te trekken in je eigen huis, je eigen hoofd?
Wie bezield wil leven vindt ook diepgang in het alledaagse. Daarom werken we tijdens deze workshop met hele gewone dingen als oefenmateriaal: huishoudelijke klussen als meditatie, je damestasje als houvast in lastige situaties. Zo heb je altijd iets bij de hand om in balans te blijven. Ook als het even tegen zit.

Intensief leven zonder te zweven

Wat kun je verwachten:

Tijdens deze intensieve en vooral praktische dag maak je kennis met grondingstechnieken, snelle oefeningen om je energiehuishouding op orde te houden, zelfbescherming, magisch huishouden en Damestasjeslezen. Je leert ze beiden toepassen als gereedschap om het dagelijks leven te verrijken. Daarbij wordt gebruik gemaakt van bekendere technieken als visualisatieoefeningen, magisch werk, meditatie, ademhalingstechnieken, systeemopstellingen, symboolduiding en energiewerk. Lachen mag.

Wat heb je er aan:

  • Je houdt je eigen grenzen beter in de gaten.
  • Je ontdekt jouw signalen om die grenzen pijlsnel te herkennen
  • Je energiehuishouding blijft beter in balans.
  • Je weet hoe je stress kunt herkennen en wat je dan wilt doen.
  • Je hebt een hele leuke dag en oefent met vreemde maar beproefde technieken.
  • Je kunt de oefeningen gebruiken om intensiever te leven zonder jezelf voorbij te rennen.
  • De dagelijkse dingen worden interessanter doordat je er anders tegenaan kunt kijken.

Prijs: 95,- incl. btw. Je krijgt het boek ‘Damestasjeslezen’.
Tijd: 10.00 tot 16.00
Locatie: Randwijk (bij Heteren / Wageningen)

Top

Boeken van Yoeke bestel je hier. Gesigneerd, als je dat wilt. Sluiten