4-Nieuwe schrijfkunsten

4-Nieuwe schrijfkunsten
Jun
13

Zomerstoom voor schrijvers en ondernemers – 4

Dat boek van jou gaat er komen, die site komt online en wordt woest aantrekkelijk. Na drie bijeenkomsten Zomerstroom heb je je schrijfgereedschappen voor structuur, schrijflust en leesplezier bij elkaar. Creatiepentagram. A-Z-lijn. Woordinslagpunten. Nu nog de extra’s. Schrijfkunsten. Een heel pak vol. Voor het verder ontwikkelen van jouw persoonlijke schrijfkunst in de stijl die bij jou past.

Tijdens en tussen de drie bijeenkomsten Zomerstoom voor Schrijvers en ondernemers heb je een oerdegelijke basis gelegd voor het schrijven van je boek en je verbeterde of nieuwe website of blogserie. De vraag is nu alleen nog maar: wanneer is het af?
Echt verder schrijven aan je boek of site tot het helemaal af is, is een doorlopend feest met hier en daar een stevige kater die je even moet overwinnen. Dat doe je door jezelf te verrassen met je schrijfkunst. Beter gezegd: nieuwe schrijfkunsten, want er is een enorme variatie mogelijk in hoe je schrijft. Ook als je al jaren schrijft en stilletjes bent vastgelopen in je schrijfgewoontes. Wat past bij jou? Beeldend schrijven, waardoor je lezer helemaal in je verhaal wordt gezogen? Scherp en helder, zodat jouw visie en ervaring direct duidelijk is en indruk maakt? En hoe bereik je dat effect dan? Gaan we het over hebben in deze afsluitende avond Zomerstoom 4: Nieuwe Schrijfkunsten.
Ik deel zonder enige terughoudendheid met jou alle schrijftrucs, technieken, woordkunst en slimme tekstingrepen die ik schrijvenderwijs ontdekte en uitprobeerde tot ik zeker wist dat ze ook voor jou werken.

Nieuwe schrijfkunsten

Wat je kunt verwachten deze avond: in de afgelopen drie avonden draaiden we de poten in de schrijfketel. Deze laatste avond mikken we daar alle mogelijke ingredienten in die schrijven leuk maken. Schrijfkunsten en nieuwe, onverwachte schrijftechnieken om zelf de kunst verder te ontwikkelen. We oefenen met de aangeklede dialoog, met het 1,2,3-tje, chocoladeschrijven (heeee, is er weer chocola?), stillevenschrijven, emotieschrijven. Ik geef je bovendien een schrijftechniek die speciaal voor de schoonheid en duidelijkheid van jouw boek of site perfect past.
Na deze avond ga je de zomer in waarop je later terugkijkt als ‘De zomer waarin ik mijn boek schreef.’ Of ‘2019. Het jaar dat mijn site echt ging werken.’ Omdat je nu, na vier keer Zomerstoom voor Schrijvers en ondernemers, weet hoe je dat aanpakt. Wil je meer schrijfondersteuning terwijl je verder schrijft? Als je schrijfcoach en boekenvroedvrouw ben ik straks de professionele lezer of potentiele klant die aan jouw kant staat en je boek of site nog beter laat worden. En nou aan de slag.

Locatie: Bibliotheek Oosterbeek – met gratis parkeerruimte en op loopafstand van het station
Tijd: 19.30 – 22.00
Meenemen: je boek ‘Schrijven met het creatiepentagram’ (gratis voor wie de complete Zomerstoom mee schrijft), ruim schrijfblok en twee pennen want we gaan snoeihard lopen te schrijfkunsten.
Prijs:
* enkele avond 160,- incl. btw
** tweeluik 310,- incl. btw
***** complete Zomerstoom voor schrijvers (4x plus coaching) 480,- incl. btw

Ik wil mijn boek, site of blogserie schrijven. Neem contact met me op om even kennis te maken vooraf en te overleggen wat voor mij nu het beste werkt.

Top