Schrijfavond 3 Arnhem

Schrijfavond 3 Arnhem
Mar
4

Schrijftraining -9-

Tijdens de Schrijftraining die nu loopt vanaf half september 2018, heb je grondig kennisgemaakt en geoefend met schrijftechnieken waar elke schrijver op kan overleven.
Nu komt het erop aan te ontdekken wat voor schrijver jij op dit moment bent.
Lukt het? Schrijf je echt volgens het schrijfplan dat je zelf opstelde? Houd je de moed er in? Heb je nog schik in je verhaal? Dan willen de anderen ook wel even horen hoe je dat flikt.

Wat kun je verwachten

We zijn geluidloos een periode van ondersteuningsavonden voor schrijvers ingegleden. Drie maal, eens per maand, zitten we met schrijvers onder elkaar rond de tafel. Hier kunnen we onze acute schrijfzorgen en schrijftrots met elkaar delen, elkaar toejuichen en opjutten, uitstekende tips uitwisselen en lastige vragen stellen om de kwaliteit van ons schrijfwerk nog hoger te krijgen.
Elke schrijfavond wordt opgestart met het voorlezen van kunst- en probleemschrijverij.
Je mag gerust een keertje opscheppen over een heel goed gelukte alinea. En we horen net zo graag waar je tegenaan loopt bij het schrijfproces. Ook als dat persoonlijk is, want er zit nu eenmaal een mens vast aan die schrijvershanden.
Natuurlijk sluiten we elke avond af met een nieuwe schrijfopdracht, een prompt, om weer even tempo te maken en een nieuwe invalshoek te hebben voor onze eigen teksten.

De theorie: lezers die aan jouw kant staan

*De essentie van deze drie schrijfavonden is dat je een groep lezers hebt die aan jouw kant staan. We lezen mee, we leven mee. We vertellen, vragen, suggereren en tippen onze beste schrijftips aan je door. In de hoop dat jij die van jou ook met ons deelt, natuurlijk.
*Loop je tegen een typisch schrijfprobleem aan? Bel me voorafgaand aan de avond even, dan verzin ik een oefening voor de hele groep om weer verder te kunnen. Je houdt immers gewoon het recht om mij als je schrijfcoach in te schakelen.
*Heb je een schrijftwijfel? Deze persoon laten sterven of daar een hondje bij introduceren, dit onderzoeksresultaat breed uitmeten of dat citaat toch maar in een kadertje stoppen? We praten erover en je gaat beslist naar huis met een nieuw inzicht en een strak plan.

Voor welke schrijver

Alle schrijvers die deelnemen aan de Schrijverstraining komen natuurlijk elke Schrijfavond. Zo houd je ondersteuning van je schrijfwerk en voel je elke maand opnieuw dat je het niet alleen hoeft te doen. En vooruit, er zijn vast ook wel oud-cursisten en wildvreemde schrijvers die het ook heerlijk vinden om een keertje aan te schuiven voor wat verse inspiratie en frisse ideeen van een groep die bulkt van het schrijfgereedschap.

Locatie: Het Inspiratiehuis Arnhem
19.30 – 22.00 uur
Prijs: 695,- plus btw (totaal 840,-) voor alle 10 bijeenkomsten van de totale Schrijftraining
Losse avond: 95,- plus btw (totaal 115,-)

Ja, ik gun mezelf 10 keer schrijftraining

Ik maak deze avond graag mee

Top

Boeken van Yoeke bestel je hier. Gesigneerd, als je dat wilt. Sluiten