Schrijflust houden

Schrijflust houden
Dec
3

Schrijftraining -6-

De basistechnieken van serieus schrijven heb je opgefrist en geoefend. Nu wordt het menens. Ga je dat boek echt schrijven? Komt die intrigerende blogserie van je er? Is je scriptie op tijd klaar? Daar werken we deze laatste voorgeprogrammeerde schrijftrainingsavond aan. Daarna glijden we in alle rust de drie ondersteuningsbijeenkomsten in om vinger aan de pols te houden bij elkaar. Zodat jij straks je schrijfwerk doet, fluitend. Niet op schrijfdiscipline, maar op schrijflust.

Wat kun je verwachten

Om te beginnen vertellen we elkaar plechtig wat de verhaalopbouw van ons eigen schrijfwerk gaat worden. Dat was het huiswerk van vorige avond. Vervolgens ruimen we alle mogelijke obstakels uit de weg die je nog kunnen weerhouden om te schrijven wat jij wilt (of moet en dus ook wilt) schrijven. Dit is de grote aanloop naar het echte werk. Ook als je al lang begonnen bent.

De theorie: schrijflust

*We spreken een hartig woordje met onze Innerlijke Criticus
*En we maken ook even hoofdschuddend kennis met onze Innerlijke Fan
*Vervolgens stellen we allemaal een degelijk schrijfplan op dat niet alleen streng en betrouwbaar is maar ook inspirerend en gericht op schrijflust houden.

Voor welke schrijver

Hoe enthousiast je ook schrijft: er komt een moment dat je hele verhaal dood mag vallen voor jouw part. Dat is het moment dat je weer op het paard gehesen wordt door de herinnering aan deze avond en de schrijfbelofte die je nu aflegt. Hierop kom je je hele schrijfwerk door. Met behoud van schrijflust.

Locatie: Het Inspiratiehuis Arnhem
19.30 – 22.00 uur
Prijs: 695,- plus btw (totaal 840,-) voor alle 10 bijeenkomsten van de totale Schrijftraining
Losse avond: 95,- plus btw (totaal 115,-)

Ja, ik gun mezelf 10 keer schrijftraining

Ik maak deze avond graag mee

Top

Boeken van Yoeke bestel je hier. Gesigneerd, als je dat wilt. Sluiten