Schrijven voor je website

Schrijven voor je website
Jun
5

1e avond

Webtekst, folder of blog
Zakelijk en verleidelijk schrijven
met het Creatiepentagram

Worstel je als ondernemer met je webteksten, blog of folder? Je bent niet de enige. Schrijven over je eigen bedrijf of organisatie is lastig. Ik help je er graag mee tijdens het begeleidingstraject ‘Schrijven voor leuke ondernemers’. Leuke ondernemers zijn mensen zoals jij. Oprecht, gedreven, enthousiast en vast van plan om iets moois toe te voegen aan de wereld met hun product of dienst. We zijn dus onder elkaar. En dat schrijft fijner en oprechter. We komen zes avonden bij elkaar. Vier keer om precies te weten wat je wilt schrijven. Twee keer na de zomer om elkaar te laten zien wat je gemaakt hebt en tips en commentaar te horen van je medeschrijvers.

Waarom met mij?

Ik ben je professionele schrijfcoach. Al dertig jaar weet ik mijn webworstelingen te overwinnen en begeleid ik anderen om ook hun folder, blog, webtekst of zelfs boek te schrijven. Zelf schreef ik verschillende boeken over schrijftechnieken waar je gerust wat aan kunt hebben.

Hoe beschrijf je bedrijf of organisatie?

omslagcreatiepentagramTijdens deze eerste avond breng je snel en gemakkelijk in kaart wat je wel en niet gaat vertellen over je bedrijf of organisatie.
Daarvoor gebruik je het Creatiepentagram.
Je website, folder of blog zijn daarmee veel gemakkelijker te schrijven.
Het Creatiepentagram is een bijzonder praktisch hulpmiddel waar je stevig houvast aan hebt bij het schrijven van je zakelijke teksten. Bovendien geeft het je de motivatie om nieuwe klanten te werven op de plek waar je ze kunt vinden.

Wat kun je verwachten deze 1e avond

creapen-schuinTijdens deze eerste schrijfbijeenkomst maak je kennis met het Creatiepentagram en met elkaar. Je onderzoekt hoe je jouw teksten daarmee gemakkelijker schrijft. Dat kunnen zakelijke teksten zijn op je website, in je folder, nieuwsbrief of je blog.
-Je krijgt het boek ‘Schrijven met het creatiepentagram’, waaruit gewerkt wordt.
-Je brengt je eigen bedrijf in kaart
-Je oefent met het creatiepentagram bij het opzetten van een wervende tekst
-Je eet chocola. Echt. Dat helpt.

Wat heb je er aan

Na deze 1e bijeenkomst weet je welke pagina’s je wilt maken op je website en hoe je ze invult. Je maakt een krachten-analyse voor je bedrijf, voor een evenement of een schrijfproject. Je kunt snel en gemakkelijk schrijfkeuzes maken door het houvast dat je persoonlijke zakelijke creatiepentagram je biedt. Je maakt fluitend je huiswerk om de volgende avond je eigen Creatiepentagram te presenteren en er handige tips over te krijgen van je medecursisten en van mij als je professionele schrijfcoach.

Het boek ‘Schrijven met het creatiepentagram’ is bij de prijs inbegrepen van het complete begeleidingstraject, zodat je alle informatie bij de hand hebt om er de ontelbare toepassingsmogelijkheden mee uit te proberen.

LET OP:
Inschrijven op het hele begeleidingstraject van 6 bijeenkomsten
bespaart je veel geld.
Losse workshops kosten in totaal 900,- euro plus 15,- voor het boek
Voor de hele cursus van 6 avonden betaal je 550,- incl. btw

Prijs: losse avond 150,- incl. btw (boek zelf aanschaffen)
Volledige schrijfbegeleidingstraject (6 avonden plus schrijfcoaching) 550,- incl. btw.
Tijd: 19.30 – 21.30
Plek: Bibliotheek Oosterbeek (gratis parkeren, toegankelijk voor rolstoelers en vlakbij het station)
Data: 5 juni, 19 juni, 3 juli, 17 juli – schrijfpauze – 5 oktober, 16 oktober

      Oh ja, ik schrijf me meteen in

Top