Schrijven voor je website

Schrijven voor je website
Jun
5

1e avond

Webtekst, folder of blog
Zakelijk en verleidelijk schrijven
met het Creatiepentagram

Worstel je als ondernemer met je webteksten, blog of folder? Je bent niet de enige. Schrijven over je eigen bedrijf of organisatie is lastig. Ik help je er graag mee tijdens het begeleidingstraject ‘Schrijven voor leuke ondernemers’. Leuke ondernemers zijn mensen zoals jij. Oprecht, gedreven, enthousiast en vast van plan om iets moois toe te voegen aan de wereld met hun product of dienst. We zijn dus onder elkaar. En dat schrijft fijner en oprechter. We komen zes avonden bij elkaar. Vier keer om precies te weten wat je wilt schrijven. Twee keer na de zomer om elkaar te laten zien wat je gemaakt hebt en tips en commentaar te horen van je medeschrijvers. Er is ook huiswerk om van te genieten.

Dit is het complete programma:

Woensdag 5 juni 19.30 – 21.30
Je Creatiepentagram samenstellen. Waar zijn mensen nieuwsgierig naar bij jou? Wat wil je nou eigenlijk met je bedrijf of organisatie? Deze avond krijg je je lesboek ‘Schrijven met het creatiepentagram’, t.w.v. 15,- euro, helemaal gratis.

Woensdag 19 juni 19.30 – 21.30
Je presenteert je Creatiepentagram. De andere cursisten vragen door tot je helemaal helder hebt wat je wilt schrijven en wat niet. Je bepaalt begin- en eindpunt van je teksten, je A-Z-lijn.

Woensdag 3 juli 19.30 – 21.30
Je bepaalt de pagina’s van je website, de opbouw van je blog, of de inhoud van je informatieve tekst. Na deze avond staat je hele zakelijke tekstwerk al in de grondverf.

Woensdag 17 juli 19.30 – 21.30
Probeer je teksten uit op je medecursisten. Deze avond krijg je een warme douche van wonderlijke schrijftechnieken over je heen van mij, om mee aan de slag te gaan in de komende weken.

-Zomervakantie, schrijftijd-

Woensdag 2 oktober 19.30 – 21.30
En? Wat is het geworden? Iedereen voorziet elkaar van zinvol commentaar, vragen, tips en toejuichingen. Om de laatste pikante details aan je schrijfwerk toe te voegen of weg te strepen.

Woensdag 16 oktober 19.30 – 21.30
Presentaties. En voor het plezier ervan nog wat onverwachte schrijftechnieken en professionele tips om je site levend en vindbaar te houden, je nieuwsbrief of blog te blijven maken met plezier en in het algemeen meer schrijfgenot te vinden in het leven.

Waarom met mij?

Ik ben je professionele schrijfcoach. Al dertig jaar weet ik mijn eigen webworstelingen te overwinnen en begeleid ik anderen om hun folder, blog, webtekst of zelfs boek te schrijven. Zelf schreef ik verschillende boeken over schrijftechnieken waar je gerust wat aan kunt hebben.

Hoe beschrijf je bedrijf of organisatie?

omslagcreatiepentagramTijdens deze eerste avond breng je snel en gemakkelijk in kaart wat je wel en niet gaat vertellen over je bedrijf of organisatie.
Daarvoor gebruik je het Creatiepentagram.
Je website, folder of blog zijn daarmee veel gemakkelijker te schrijven.
Het Creatiepentagram is een bijzonder praktisch hulpmiddel waar je stevig houvast aan hebt bij het schrijven van je zakelijke teksten. Bovendien geeft het je de motivatie om nieuwe klanten te werven op de plek waar je ze kunt vinden.

Wat kun je verwachten deze 1e avond

creapen-schuinTijdens deze eerste schrijfbijeenkomst maak je kennis met het Creatiepentagram en met elkaar. Je onderzoekt hoe je jouw teksten daarmee gemakkelijker schrijft. Dat kunnen zakelijke teksten zijn op je website, in je folder, nieuwsbrief of je blog.
-Je krijgt het boek ‘Schrijven met het creatiepentagram’, waaruit gewerkt wordt.
-Je brengt je eigen bedrijf in kaart
-Je oefent met het creatiepentagram bij het opzetten van een wervende tekst
-Je eet chocola. Echt. Dat helpt.

Wat heb je er aan

Na deze 1e bijeenkomst weet je welke pagina’s je wilt maken op je website en hoe je ze invult. Je maakt een krachten-analyse voor je bedrijf, voor een evenement of een schrijfproject. Je kunt snel en gemakkelijk schrijfkeuzes maken door het houvast dat je persoonlijke zakelijke creatiepentagram je biedt. Je maakt fluitend je huiswerk om de volgende avond je eigen Creatiepentagram te presenteren en er handige tips over te krijgen van je medecursisten en van mij als je professionele schrijfcoach.

Het boek ‘Schrijven met het creatiepentagram’ is bij de prijs inbegrepen van het complete begeleidingstraject, zodat je alle informatie bij de hand hebt om er de ontelbare toepassingsmogelijkheden mee uit te proberen.

LET OP:
Inschrijven op het hele begeleidingstraject van 6 bijeenkomsten
bespaart je veel geld.
Losse workshops kosten in totaal 900,- euro plus 15,- voor het boek
Voor de hele cursus van 6 avonden betaal je 550,- incl. btw

Prijs: losse avond 150,- incl. btw (boek zelf aanschaffen)
Volledige schrijfbegeleidingstraject (6 avonden plus schrijfcoaching) 550,- incl. btw.
Tijd: 19.30 – 21.30
Plek: Bibliotheek Oosterbeek (gratis parkeren, toegankelijk voor rolstoelers en vlakbij het station)
Data: 5 juni, 19 juni, 3 juli, 17 juli – schrijfpauze – 5 oktober, 16 oktober

      Oh ja, ik schrijf me meteen in

Top