Terugkomdag voor schrijvers – Boekenballetje

Terugkomdag voor schrijvers – Boekenballetje
Apr
6

Schrijftraining -10-
Boekenballetje

Vanaf half september zijn we als schrijvers samen opgetrokken op weg naar de creatie van ons eigen schrijfwerk.
Deze zaterdag is in z’n geheel gewijd aan het uitwisselen van onze ervaringen als schrijvers. Wat maakt het schrijven van zo’n blog, boek, scriptie, social media, nou eigenlijk los? Bij jou? Bij je omgeving? In je tekst? Ben je al bezig met publicatie? Hoe dan?
Wat is je grootste ontdekking en wat je teleurstelling? Kom, we zijn onder elkaar deze dag.
Daarom nemen we allemaal een hapje en drankje mee en we schrijven er nog eens even heel stevig op los.

Wat gaan we doen dan?

Bovendien heb ik nog een heel aantal wonderlijke schrijftechnieken in m’n koffertje gehouden die ik je nu alsnog graag wil aanbieden. Oh, trouwens, wist je dat ik ook Damestasjeslezer ben? Ook daarmee gaan we aan de slag, maar dan schrijvenderwijs.
En er komen Tarotkaarten aan te pas ook. Heerlijk voor wie ze al kent, een geweldige verrassing voor wie er nog nooit van gehoord had. Ook daar kun je uitstekende schrijfoefeningen mee doen.

*Verrassende schrijfexperimenten
*Uitwisseling van schrijf- en schrijverservaringen
*Waar nodig herhaling van de basistechnieken zoals we die vanaf september oefenden
*Een uitstekende lunch, omdat iedereen iets meeneemt om te delen met elkaar.

Certificaatuitreiking

Kortom: welkom welkom.
En om de pijn van het naderend afscheid wat te verzachten – en je te belonen voor je ongelofelijke inzet en enthousiasme – krijgen alle deelnemers aan de Schrijftraining die niet vaker dan 2 keer misten, een certificaat van deelname dat door niemand erkend wordt. Ik zag ‘m al terug in de CV’s van oud-deelnemers, dus je kunt er toch goed mee voor de dag komen.
Overigens: voor mensen die maar een enkele keer meededen of alleen op dit Boekenballetje instappen is er tot mijn spijt geen certificaat beschikbaar. Logisch ook wel.
Omgekeerd: wie de hele Schrijverstraining meedraaide en alleen niet mee kan doen met het Boekenballetje krijgt dat felbegeerde certificaat per post.

Top

Boeken van Yoeke bestel je hier. Gesigneerd, als je dat wilt. Sluiten