8x waarom blog je?

Blog! Steeds een nieuw stukkie tekst op je website is een goed idee.
Waarom eigenlijk?
7x waarom blog je. Wat zeg ik? 8 keer!

1- Vindbaarheid (SEO)
Als je regelmatig iets toevoegt aan je site vindt google je leuk en kom je hoger in de zoekresultaten dan als je site slaapt.

2- Plezier
Een lekker blog is een cadeautje aan jezelf en aan je lezers. Je schrijft met plezier, dus word je ook gelezen met plezier. En met woorden kom je nog eens ergens!

3- Goed voor je lijn
Schrijven is goed voor je lijn. De lijn der dingen in je leven wordt er duidelijker van. Bloggen geeft je zicht op jezelf, je ontwikkeling, je waarnemingen.

4- Gezien worden
De omgeving van de mens is de medemens. Wie blogt laat zich zien. Daarmee verbinden we ons met anderen – ook als dat eenrichtingsverkeer lijkt.

5- Kennis delen
Als je iets interessants ontdekt, weet of verzint, dan wil je dat natuurlijk delen met anderen. Wordt iedereen beter van. Word jij ook om gewaardeerd.

6- Lekker spuien
Woest, diep geraakt of vertederd kun je soms worden over De Dingen. In een kolkend blog pleeg je emotionele restverwerking en je wordt daarin vaak nog ondersteund door anderen ook met een ‘like’ of een aanvullend commentaar.

7- Verleiden
Bied je een prachtig product of een zinvolle dienst aan? Dan laat je met je blog merken dat je goed bent in je vak. Verleid met je woorden, toon je vakkennis, spring op dat podium van tekst, geluid en beeld. Blog!

8- Haal binnen!
En natuurlijk gebruik je je blog om je klanten binnen te halen. Eindig je blog met ‘klik hier’ voor een afspraak, bestelling, meer informatie, inschrijven, geld storten, of in het mooiste geval: gratis download!

Download gratis: Blogtips

Schrijven om te raken!
Kom naar de workshop LEKKER BLOGGEN
op 3 februari 2017
in Arnhem. Kijk in de agenda voor meer informatie.
Inschrijven doe je hier.

Top