Filmpje

Het 1e consult bij je boekenvroedvrouw

Wat kun je eigenlijk verwachten als je bij een boekenvroedvrouw annex schrijfcoach aanklopt met je schrijfplan, je half-affe of helemaal-klare-maar-nog-net-niet-goed-manuscript?
Zo, ongeveer, gaat je eerste bezoek.
Althans: zo ging het bij Fanny en het was haar idee om dat nou eens te filmen.

 


In het kort:
-Je mailt me of ik tijd heb
-Als we een intakegesprek gaan doen ga je direct aan de slag.
Je stuurt me eerst in worddocumentjes
a-  je creatiepentagram
b- een korte beschrijving van wat je wilt gaan maken
c- 2 hoofdstukken of een andere tekst die jij hebt geschreven
-Dan ga ik aan de slag voor jou. Ik lees je werk. Soms noteer ik ook al met ‘track changes’ wat opmerkingen, vragen, tips, complimenten in de kantlijn van je tekst. En natuurlijk check ik met je creatiepentagram of we een beetje bij elkaar passen.
-Tijdens het eerste gesprek bepalen we welke ondersteuning jij zou willen hebben bij het schrijven van je boek (of scriptie, website, folder, speeches of blogs)
-Aan het einde van dat gesprek weten we beiden wel of we met elkaar in zee willen. Je start dan met je eerste kwartaaltraject: drie maanden lang schrijf jij, lees en becommentarieer ik, en overleggen we eens per maand ‘live’ of per skype hoe het gaat met jou als auteur, met het schrijfproces en met je tekst. Klikt het niet, dan help ik je graag aan de namen van vriendelijke en heel vakbekwame collega schrijfcoaches.
-Na dat eerste kwartaal kies je natuurlijk zelf of je nog een kwartaal met me doet, net zo lang tot je boek af is.

En dan nog even de bedragen EXCLUSIEF BTW:
-Voor het eerste consult betaal je 121,- incl. bespreking van het door jou aangeleverde voorbereidende werk
-Voor een kwartaaltraject is dat 450,- incl. maandelijks overleg live of per skype

Neem even contact met me op als je er meer van wilt weten.

Trouwens:
Aan dit filmpje kun je leuk zien dat er altijd een merkbaar verschil is tussen beginnerswerk (dit) en werk van vakmensen (dit niet). Ik beloof dat ik me zal verdiepen in betere filmpjes maken, met ondersteuning van een echte filmpjesmaker. Op dezelfde manier kan jouw boek beter worden door ondersteuning van een schrijfcoach.

Top