Workshops

Een workshop met Yoeke

Op zoek naar een leuke workshop voor bedrijf, organisatie, teambuilding, vrijgezellenfeestje met damestasjeslezenreünie, vrijgezellenfeestje voor de bruid, vriendinnengroep, vrouwennetwerk, verjaardagsfeestje of zomaar tussendoor? Kies één van de onderstaande workshops met Yoeke Nagel. Elke workshop kan op maat gemaakt worden om goed aan te sluiten bij het doel van de bijeenkomst.
Van damestasjeslezen tot efficiënter schrijven: je kunt met me lezen en schrijven. Altijd inspirerend. En er mag gelachen worden.

Bedrijfstrainingen

gezamenlijk-verhaal-300x200Training werkt. Contact, communicatie en creativiteit ook. Bedrijfsevenementen, personeelsbijeenkomsten, teambuilding of een ‘heidag’: elke werksfeer is beter als je elkaar ook af en toe op een andere manier tegenkomt. Daarom heb ik een aantal vrolijke en efficiënte trainingen samengesteld, speciaal voor bedrijven. Van schrijven met het creatiepentagram voor heldere communicatie tot een potje Blufscrabble of teambuilding met Damestasjeslezen. Nee hoor, NLP, de Roos van Leary, Kernkwadranten of kajakken in de Ardennen zijn er niet minder waardevol om. Maar deze creatieve trainingen, die door mij ontwikkeld werden en uitgetest in de praktijk, zijn werkelijk verrassend anders.

Als meer plezier in het werk het uitgangspunt is, is het toch logisch om plezier
ook de weg daarheen te laten zijn? Ik kom graag langs om zo’n training te
verzorgen.

Blufscrabble

uitlegblufscrabbleBij fusies en nieuwe samenwerkingsverbanden spreken de partners vaak letterlijk een andere taal. Voor dezelfde functie wordt een ander woord gebruikt. Voor dezelfde activiteit gelden twee omschrijvingen.
Hoe leer je elkaars taal? Hoe maak je een nieuwe? Hilarische middag ‘valsspelen’ met Blufscrabble: live Wordfeud. Alleen zelfbedachte woorden mogen worden neergelegd en moeten overtuigend worden uitgelegd! Niets zo goed voor de sfeer als een middagje samen lachen en spelen. Ook bijzonder geschikt voor brainstorms!

Damestasjeslezen en herenbroekzakkijken

We dragen voorwerpen met ons mee die symbool staan voor alles wat weworkshopdamestasjeslezen belangrijk vinden. Door een ‘teamtas’ samen te stellen kan elke deelnemer -en de leidinggevende- snel zien welke kwaliteiten oververtegenwoordigd zijn in het team en welke onderbelicht blijven. Hoe wordt er samengewerkt? Welke rol speelt iedereen in de groepsdynamiek? Combinatie van systeemopstellingen, NLP, symboolduiding en communicatietechniek. Het blijkt een heel stuk gemakkelijker te zijn om elkaar te vertellen hoe het draait in het team als het gesprek loopt via voorwerpen!

Samen op verhaal komen

schrijventeambuildingEen hele speelse manier om efficiënter en begrijpelijker te schrijven. Met eenvoudige schrijfoefeningen waarmee elke tekst beter leesbaar wordt. En als sluitstuk: een gezamenlijk verhaal. Elk teamlid heeft z’n eigen verhaal. Toch is het mogelijk om samen een nieuw verhaal te schrijven. Letterlijk. Tot groepen van 250 mensen schrijven we in twee uur schrijfplezier met z’n allen een verhaal, een gezamenlijk sprookje. Met nog twee uur redigeertijd kan bovendien, aan het einde van de dag of een weekje later het hele verhaal, met auteursnamen, worden uitgedeeld als klein boekje.

Klik op de naam van de bedrijfsworkshop voor meer informatie.
Prijzen in overleg.

 

Top