Workshop tassen lezen

TaslezenWat zegt je tas over jou?

wat zegt je tas over jouEen tas – of het nou een damestas is of een herenbroekzak die die functie vervult – is veel meer dan een gebruiksvoorwerp.

-Een tas is een vervoersmiddel van spullen, van huis naar werk, van werk naar kroeg enzovoort.
-Een tas is ook een stijlicoon, een visitekaartje waarmee je de wereld een beeld van je probeert te laten krijgen, een identiteitsvoorwerp.
-En een tas is een stukje thuis in een woelige wereld: achter die sluiting mag niemand kijken die daar niet uitdrukkelijk toestemming voor heeft.

Met een workshop tassen lezen of, voluit, Damestasjeslezen, ontdek je al die functies in je eigen tas en je ziet ze terug in de rest van je leven.

Welke functie heeft jouw tas?

Voor elke tassengebruiker geldt een unieke waardebepaling van deze drie vrijgezellenfeestjetas-aspecten. Voor de een is het vooral een vervoersmiddel, voor de ander maakt het niet uit of er wel wat in kan: als ie maar mooi is. En voor de derde, we zien dat duidelijk bij bijvoorbeeld dementie, is het een houvast; de tas staat op schoot of op tafel als een schild of volwaardig gesprekspartner.

Workshop tassen lezen

20161009_160832_resizedAan de buitenkant zien we al heel veel over stijl, karakter en voorkeuren van de vrouw die ‘m draagt. Gaat een tas dan eenmaal open, dan ligt haar hele ziel voor je bloot. In een tas dragen we immers alles bij ons dat we denken nodig te hebben ‘voor het geval dat’.
Als damestasjeslezer, de enige in de hele wereld voor zover ik weet, die er ook nog eens een boek over schreef, kan ik eindeloos vertellen over je tas. En tolken: je tas zegt heel wat over jou.

Teambuilding: tasjes lezen met elkaar

20161007_142832_resizedDat is damestasjeslezen. Gezond verstand, goed kijken en de stap terug maken van ons onbewuste naar dat ene moment waarin we besloten om een voorwerp in de tas te gooien ‘voor het geval dat’. Tassen lezen, je eigen tasje lezen of met collega’s of vriendinnen samen diep in de tas kijken is een geweldig leuke workshop waarbij je elkaar en jezelf goed leert kennen en veel plezier hebt.

Informeer gerust naar de tarieven voor een workshop, lezing of teambuilding.

Meer over workshops, teambuildings of lezingen

Meer op www.damestasjeslezen.nl

Top