CV: voorbije & nieuwe klussen

yoekenagelGedane klussen nemen geen keer

Daarom voer ik kleine opdrachten
– foldertje schrijven, een journalistiek verhaal of een blogje –
met evenveel zorg en aandacht uit als de grote opdrachten:
– de hele content van een website, een boek, redevoeringen en betogen die je wilt houden voor je organisatie of overheidsinstelling, media-adviezen, een communicatieplan, interviewtraining en het ‘spinwerk’ dat daar vaak bij hoort -.

Nieuwe klussen: criteria

Voor het aannemen van nieuwe klussen hanteer ik een heel overzichtelijke maatstaf: als ik er niet blij van word doe ik het niet. Dat is omdat ik hoe dan ook wil staan aan de kant van makers: mensen die iets moois bijdragen aan de wereld waarin we leven. Daar ben ik snoeihard in.
Kijk hier als je meer wilt weten over mijn visie,  de rotsvaste basis van die kluscriteria.
Je ziet in mijn CV ook hoe ik dit in praktijk probeer te brengen – een schitterende visie is nog geen regenworm waard als er geen heldere praktijk aan vast zit.

CV Yoeke Nagel

Bekijk gerust deze pdf met mijn zwaar ingekorte (en zelden actuele) CV CVYoekeNagel2019.pdf om een indruk te krijgen van de tasjeslezenGasselte-300x199wonderlijke krullen en wendingen in mijn ontwikkeling – voddenraper bij Emmaus, drukker, een van de ouders van Loesje (het affichemeisje), psychosociaal therapeute (HBO-niveau), freelance journalist bij de regionale omroep, publiekstijdschriften als HP/De Tijd, Libelle en Happinez, dagblad als AD, hoofdredacteur van een groot tijdschrift over natuurlijke gezondheid, organisator van internationale studieweken voor paganisten, boekenvroedvrouw, bedenker van Tarot Systeem Opstellingen, het Creatiepentagram en Damestasjeslezen, organisator van Blufscrabbletoernooien (2x woordwaarde), rituelenbegeleidster, trainer, workshopleider, schrijfcoach en auteur van inmiddels 14 gepubliceerde boeken, waarvan er eentje werd vertaald in het Duits en eentje in het Engels.

Top