Creatiepentagram

Wat voor ding?

creatiepentagramJe weet veel en je geeft je kennis graag door aan anderen. Dat gaat gemakkelijker als je van tevoren ordent wat je eigenlijk wilt zeggen. Als je weet tegen wie je het eigenlijk hebt. Het Creatiepentagram is daar een prachtig hulpmiddel bij.

Voor elke schrijfactiviteit, of het nu je boek is, je site is of een folder, je blog, je tweets of je verleidelijke strooikaartjes: je moet op 6 vragen een helder antwoord hebben. Het creatiepentagram maakt het eenvoudig om je kennis te delen met anderen. Het biedt je een heldere en dynamische structuur om je tekst, je event of je organisatie vorm te geven met je volle verstand: cognitie, intuïtie, lichaam.

Zes steunpilaren voor je tekst of evenement

Schrijven met het creatiepentagram - met 99 schrijfoefeningen voor extra woordwaarde
Bestel ‘m bij je boekhandel voor 14,50

De zes steunpilaren van het creatiepentagram worden eerst rationeel geïnventariseerd en genoteerd in een samenhangend, dynamisch systeem: het pentagram. Het vaststellen van je creatiepentagram gaat snel en gemakkelijk, ook voor wie het nog nooit eerder deed. Doelgroep, missie, boodschap en de keuze voor technieken, ‘tone of voice’ en het juiste moment voor een ‘call to action’ worden direct duidelijk. Zo is het creatiepentagram zowel een geweldige aanvulling op, maar ook een alternatief voor andere marketing- en schrijftechnieken.

Beelddenkers en anderen

Voor beelddenkers werkt het creatiepentagram fijn omdat het geen theoretische denkstructuur is. Abstracte denkers kunnen er goed mee uit de voeten omdat het een haarscherpe analyse van je eigen krachtenveld geeft.
Het creatiepentagram doet zowel een beroep op cognitie als op intuïtie en lichaamsbewustzijn. Met recht een methode om ‘met je volle verstand’ te schrijven of te organiseren.

Top