Magische oefeningen voor meer levenslust

Liefdesmagie, levenslust en meer energie

liefdesmagieAls er ergens in de wereld een groot verlangen naar is, dan is het wel de liefde. En, omdat dat niet altijd zo gemakkelijk te vinden is, naar liefdesmagie. Deze magie is gebaseerd op de horcrux, of gruzielementen. Download de pdf met een goed uitvoerbaar recept voor relatie- of liefdesmagie door even te klikken op liefdesmagie
Houd er altijd rekening mee dat je nooit jouw wil mag opleggen aan een ander, want wat je geeft krijg je drie keer terug.

(Nee. Ik help je niet om je geliefde te krijgen.)

Wees altijd voorzichtig wat je vraagt
want je zou het kunnen krijgen…

Oefeningen om je energiehuishouding op peil te houden

Gebruik de volgende drie oefeningen in elke lastige situatie, bij vermoeidheid, om energie bij te tanken en, hm, daar tussendoor. Hoe vaker je deze oefening onder rustige omstandigheden doet, hoe sneller en efficiënter je hetzelfde effect bereikt in woelige tijden: stevig in je schoenen staan.

Oefening 1

Stevig in je schoenen staan

stevigstaanGa rustig en ontspannen staan. Zorg dat je knieën een tikje gebogen zijn. Sluit je ogen. Haal diep adem. Stel je voor hoe de wortels door de vloer van je kamer heen groeien, door het beton van het fundament, door de modder, door een zandlaag, door de aarde waarin de beenderen van onze voorouders begraven liggen, door waterlagen, door rotsen, dieper en dieper…
Je wortels groeien zo diep dat ze het middelpunt van de aarde raken, waar de kolkende lava gloeit en borrelt. Alles wat je niet meer nodig hebt aan zorgen, problemen, laat je door de wortels in die kolkende massa glijden, waar het wordt getransformeerd tot bruikbare energie.
Die rode aarde energie zuig je op met je wortels. Je voelt hoe de energie omhoog komt door alle aardlagen heen, tot het bij je voeten is aangekomen. Zuig de rode aarde energie in je op, via je benen naar je buik. Voel hoe een deel van die energie verder omhoog gaat, je kruin uit. Daar groeien er takken van die omhoog reiken naar de hemel, door de ozonlaag, naar de sterren. Daar nemen de takken de blauwe kosmische energie op uit het sterrenstelsel. Zuig ook die kracht in je op naar beneden, via je takken, via je kruin naar binnen, langs je hals, naar je buik, waar de blauwe kosmosenergie zich vermengt met de rode aarde-energie tot een prachtig gekleurde bal van energie die je voedt. Je staat stevig als een boom. Je lichaam verbindt de aarde en de kosmos en jij bent deel van beiden.

De vliegtuigwet

“In tijden van crisis: doe altijd eerst je eigen zuurstofmasker voor
en help daarna pas anderen.”

Oefening 2

Energiedouche

energieoefeningEen simpele oefening die steeds sneller en beter werkt naarmate je ‘m vaker doet.
Begin ermee als je onder de douche staat.
Volg met je aandacht het water dat van je kruin langs je lijf naar je voeten stroomt, het afvoerputje in. Alles wat nog aan je kleeft wordt zo weggespoeld om getransformeerd te worden.
Stel je nu voor hoe het water verandert in helder licht, dat niet alleen je huid maar ook je hele energiesysteem reinigt. Volg met je aandacht hoe het licht bij je kruin je lichaam binnenstroomt, naar beneden om bij je voetzolen je lijf te verlaten en mee te nemen naar het afvoerputje. Alles wat je aan zorgen, oordelen en vermoeidheid bij je droeg wordt zo weggespoeld om getransformeerd te worden.
Door je aandacht op je voeten te blijven richten wordt bovendien je hoofd vanzelf leger.

Zorgen nemen namelijk veel ruimte in beslag en er gebeuren geen rampen als je ze laat gaan.
Mocht dat nodig zijn, dan weten ze je vanzelf wel weer te vinden.

Oefening 3

Energie sturen
It’s the law!

←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→

Koude lichaamsdelen? Pijn? Knoop in je maag, keel of hoofd? Lastig probleem? Stuur er energie heen.
De regel is:

←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓

Energie volgt adem
Adem volgt aandacht
Aandacht kun je sturen.

←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓→←↑⇓↵⇓

Probeer ‘t uit: richt je aandacht op je linkervoet. Laat je adem erheen stromen. Voel hoe de energie volgt: je voet wordt warmer, of gaat tintelen, of voelt dikker aan, of er gebeurt nog iets anders dat uniek is voor jou om je energie mee waar te nemen. Probeer dit uit bij verschillende lichaamsdelen en merk dat het bij het ene stukje makkelijker lukt dan bij het andere. Herhaal.

-Deze oeroude regel heb ik geleerd van T. Thorn Coyle

Meer oefeningen?
Mail me voor een consult of schrijf je in voor een workshop.

Top