In de media

Kranten, tijdschriften en web

Yoeke in de mediaAf en toe sta ik aan de andere kant van de journalistieke toonbank. Dat betekent interviews afgeven en proberen om listig voorbij de hilariteitsfactor te komen zodat het ook nog over wat interessants kan gaan.
Nee. Dat lukt niet altijd. Hieronder een paar voorbeelden waar ik wel over te spreken ben.

Ik moet wel bekennen dat ik lang niet bij alle artikelen zin heb om ze hier te laten zien hoor, dus je komt vast nog andere dingen tegen als je slim googelt.

Filmfragmenten Yoeke Nagel in de media zie je hier.

YouTube

Boekpresentatie – 13 mei 2015
Leonie Linssen vereerde me als haar schrijfcoach met het eerste exemplaar van haar dubbelroman ‘Dubbelliefde 3.0’. Tijdens de presentatie vertelde ik iets over de knappe structuur van haar boek. “Nou, dan kan ik nog wel wat verbeteren aan je presentatie,” bood meteen een vriend aan n.a.v. dit filmpje. Terecht, geloof ik wel…

Krant

degelderlander– De Gelderlander – april 2015
Verslag van een beregezellige avond voor de klanten van tassenwinkel Tersteeg in Doesburg.

YoekeNoordhollandsdagblad1– Noordhollands Dagblad – 19 oktober 2013
Een hele pagina zelfs, waar meteen een aantal netwerkorganisaties op insprongen met een uitnodiging. Terug in Noord Holland binnenkort dus.

 

 

 

 

tasjeslezenAlphen-81x300-AD editie Groene Hart – 17 oktober 2013
Damestasjeslezen in Alphen aan de Rijn geeft aanleiding tot ‘Even vragen aan Yoeke Nagel, handtasexpert’: ‘De inhoud van je tas is ontzettend prive’.

Het 3000e Damestasje in het AD

-Een groot artikel in het AD n.a.v. de lezing van het 3000e tasje!
Hier de originele tekst AD3000etasje, de foto van het universele tasje beeldtasjesAD1 en de duiding inhoudtasAD van alle 32 ‘gemiddelde’ voorwerpen die eruit rolden.

-Nou goed dan…Ik geef het toe, ik stond ook in de Telegraaf, en dat alweer voor de tweede keer. Tassenlezen: tasjesvoortasjes

-In Libelle Balance: de rubriek ‘beroemde tasjes’: onder andere de tas van Lenny Kuhr, Christine Pannebakker en AnnemariePostma

-In Happinez, oktober 2009, verscheen een groot achtergrondverhaal over damestasjeslezen.

Radio interviews

 -Ohmnet – De Lotusvijver – 5 januari 2013
Over de Sokkenmeditatie. In het kort: ik vind regelmatig een enkele sok in mijn wasmachine. Ik weet dat de andere ergens moet zijn, maar ik zie ‘m niet. Zo gaat dat ook met de eigenschappen die ik van mezelf kan zien. Ze hebben allemaal een schaduwkant, maar die zie ik even niet. Kwestie van beter zoeken dus, om compleet mens te worden.
Een met de bron.

Ook leuk:

Omdenkprijs voor Yoeke Nagel
De essentie van omdenken is niet dat je een probleem oplost, maar dat je op basis van het probleem een nieuwe mogelijkheid creëert. Yoeke Nagel stuurde het verhaal over het ontstaan van het damestasjeslezen in en kreeg daarvoor een Omdenkprijs van Bertold Gunster – www.omdenken.nl.

-Ohmnet, radioprogramma De Bestemming.
‘Ik vind de vragen leuker dan de antwoorden.’ De weg van het hoofd naar het hart. Omdat leven vanuit het hoofd de wereld zo plat maakt. Mijmeringen over de Zin van het leven voor de Organisatie Hindoe Media. In gesprek met Rinus van Warven.
29 oktober 2011
www.ohmnet.nl 

Verder verschenen er berichten over me in:

Radioprogramma Tendens
vruchtbareaarde
SBS6, Hart van Nederland
RTL4 Editie.nl
Telegraaf
GazetvanAntwerp
Gelderlander
tassenflair
Circe
Spiritualiteit Blog (2 delen)

Top