Grote Schrijfcoachings-strippenkaart

Ben je nou al begonnen aan je boek? En lukt het je om er echt regelmatig aan te werken? Weet je hoe het verder moet? Wil je intussen ook graag een betere schrijver worden?
Als je al begonnen bent met schrijven heb je waarschijnlijk al ontdekt dat schrijven in vlagen gaat. Drie weken lukt het je om gedisciplineerd elke ochtend te werken aan je tekst. Opeens lukt het niet meer om er echt voor te gaan zitten. Of je schrijft op discipline keurig 500 woorden in een uur maar je weet niet in welke volgorde je ze het beste kunt zetten.
Ga er dan niet vanuit dat dat allemaal wel vanzelf goed komt.
Gun jezelf een professionele schrijfcoaching.

Tijd om te schrijven met professionele ondersteuning

Met een Grote Schrijfcoachingsstrippenkaart kun je zelf bepalen wanneer je toe bent aan een coachingssessie van een uur. Ik geef je praktische schrijftips zodat jouw tekst snel veel beter wordt. We maken samen een overzicht van je schrijfplan, we werken aan de opbouw van je boek maar ook aan de structuur van je schrijfwerk zelf en verbetering van je schrijverschap.
De Grote Schrijfcoachingsstrippenkaart blijft een jaar geldig. Dat geeft jou de tijd om te oefenen met de nieuwe schrijftechnieken die ik je uitleg. En het geeft je de ruimte om eens even wat te sparren over je schrijfvragen op het moment dat je daar behoefte aan hebt.

Inzicht dreigt

Voor de Grote Schrijfcoachingsstrippenkaart betaal je 598,95 inclusief BTW.
Dat is 495,- euro zonder btw, voor 10 intensieve coachingsmomenten.
Een waarschuwing: je moet het wel aandurven he, want je gaat pas echt beter schrijven als je je eigen schrijfmotivatie en schrijverschap wilt onderzoeken. Inzicht dreigt bij deze manier van werken, maar dan heb je ook wat. Echt. En je hoeft het niet alleen te doen.

Mail me voor een Grote Schrijfcoachingsstrippenkaart
(of overleg met me of dat iets voor je is)

Top