Privacy en voorwaarden

Privacy verklaring, inschrijven, afzeggen en geldterugregeling

Yoeke Nagel

Dit blijft onder ons

Wil je dolgraag dagelijks een rijk geïllustreerd mailtje ontvangen waarin je gewezen wordt op een paar schoenen dat sprekend lijkt op het paar dat je vorige maand kocht, maar dan oranje? Of waarin een curieus middeltje tegen voetschimmel wordt aangeprezen?
Nou, dan moet je niet bij mij zijn.

Je doet maar

Als je op mijn site rondkijkt om nieuw schrijfplezier op te doen, om te onderzoeken waarom je in vredesnaam zoveel in je tasje propt of omdat je iemand zoekt die je relatie kan bevestigen met een persoonlijk ritueel, trouwakte of touw, dan kijk ik namelijk niet over je schouder mee met allerlei digitale trucs of andere cookies. Je doet maar. Ik laat je met rust. Tijdens en na je sitebezoek.

Ik mail je Kort & Klein

Dat ligt anders als je me hebt laten weten dat je op de hoogte wilt blijven van wat ik uitspook. Dan mail ik je onverwacht Kort & Klein. Zo heet mijn nieuwsbrief namelijk en als ik zin heb maak ik er eentje, in Mailchimp, die blijkbaar ook mijn abonnementenbestand met jouw mailadres erin beheert.
Eens in het kwartaal, hooguit, want meestal komt het er niet van. Je kunt je er gemakkelijk voor aanmelden op de site en ook weer afmelden, onderaan de nieuwsbrief, zoals dat hoort.
Als je hem nu al van me krijgt heb je er zelf om gevraagd.

Niet? Echt niet? Dan is er een Akelig Misverstand en kun je hem gewoon opzeggen. Klaar.

Ik heb niks van je. Echt niet.

Ja, nou, eh… Okee. Toch misschien een beetje. Als je ooit iets met me hebt ondernomen in mijn Boekenvroedvrouwenpraktijk, of rond mijn werk als Damestasjeslezer, begeleider van persoonlijke rituelen of schrijfcoach heb ik je mailadres en je schrijfwerk bewaard. Met de aantekeningen in de kantlijn die jij gezien hebt (en waar je me voor betaald hebt ook). Handig, voor als je je manuscript kwijtraakt. Gebeurt wel eens. Maar vooral om bij een volgende schrijfklus samen met je te kijken welke schrijftechnieken van jou nog wat extra aandacht kunnen gebruiken. Geldt niet voor cursisten van cursussen en workshops. Daar heb ik alleen een naam en mailadres maar geen tekst van. Tenzij je me vriendelijke woorden toestuurde die ik als evaluatie op m’n site mocht zetten van je. Dank je wel trouwens!

Effe afrekenen

En als we ooit tot een samenwerking zijn gekomen waarbij ik je een offerte of zelfs een factuur stuurde, dan heb ik die ook nog. In een mapje. Daar weten ze van bij mijn boekhoudkantoor en mijn zus ziet het, als ze me helpt met mijn jaarlijkse belastingaangifte, de lieverd. Maar zij woont in Amerika dus dat telt eigenlijk niet. Als ik ze (de gegevens, niet mijn zus natuurlijk) na zeven jaar weg mag doen van de belasting, doe ik dat zingend, want ik heb de pest aan administratie.

Over meedoen en betalen

Daarom hou ik die administratie dus ook zo simpel mogelijk. Als je je inschrijft voor een activiteit met me, dan krijg je een factuur met het verzoek die zo snel mogelijk te betalen. Bij door mij georganiseerde activiteiten vooraf. Huur je me in dan direct na de activiteit tenzij we dat anders afspreken.
Als we een afspraak maken over gespreide betaling zet ik dat op je factuur.
Heb je een coachingstraject met me dan staat de einddatum daarvan ook op je factuur.
Moet je om een of andere reden annuleren, doe dat dan op tijd, anders hou ik rekening met je en moet je gewoon betalen.

Vandaar deze voorwaarden:
· Langer dan 2 weken voor de activiteit annuleren? Dan krijg je je geld terug.
· Tussen 1 en 2 weken voor de activiteit annuleren? Dan krijg je 50% van je geld terug.
· Minder dan 1 week voor de activiteit annuleren? Dan krijg je niks terug.
. Een cursus of training van meerdere bijeenkomsten geldt als 1 activiteit.
. Kun je een keertje niet op 1 van de cursus- of trainingsbijeenkomsten dan praat ik je bij via skype of live.
Werkt dat niet doordat het een bijzondere bijeenkomst is, dan mag je instappen zodra ik diezelfde bijeenkomst nog een keer organiseer.
. Heb je een coachingstraject met me dan is dat voor een bepaalde periode.
In overleg kunnen we in geval van overmacht die periode aanpassen door bijvoorbeeld een maand over te slaan als je ziek bent of op vakantie gaat.
. Wil je helemaal stoppen met je coachingstraject dan bereken ik teruggave per niet-gecoachte volledige maand.

Oh ja, jij weer!

Heb je een boek bij me besteld, of je aangemeld via het inschrijfformulier op mijn site? Dan heb ik die gegevens nog steeds. Omdat ik een slecht geheugen heb. Als je me voor de derde keer mailt wil ik kunnen nakijken waar ik je naam ook alweer van ken zonder dat jij daar last van hebt. Ik zoek het even na in de mail, denk ‘Oh ja, die! Leuk!’. Daar is het voor. En om je korting te kunnen geven als je voor de tweede keer meedoet met een workshop of training met mij. Als ik niks meer kan vinden bel ik mijn websitebouwer. Die weet dan altijd op mijn verzoek weer de adressen terug te vinden die ik kwijt heb gemaakt. Hoe hij het doet weet ik niet, maar het lijkt me fair om het je te melden.

En hoe is het met jou?

Als je meer wilt weten over hoe ik omga met je gegevens: mail me even.

En als je het liever met me wilt hebben over damestasjeslezen, over wanneer jouw boek nou af is en hoe ik je daarbij kan helpen, of over je trouwceremonie waar je nog een begeleider of babs bij nodig hebt: mail me even.
Wil je niks meer met me te maken hebben? Mail me even.

Mail me even

Deze privacyverklaring geldt voor al mijn sites die je gerust eens kunt bekijken zonder dat ik het weet.
Kijk ook even bij mijn blog over ‘Het rolschaatsende hart’ over de consequenties van heeeeeel laat afzeggen.

www.yoekenagel.nl

www.damestasjeslezen.nl

www.schrijflust.com

www.huureenheks.nl

www.creatiepentagram.nl

De foto’s op deze pagina werden gemaakt door Sjoerd van der Hucht. Aanrader.

Top