Tarot Systeem Opstellingen

Inzicht in complexe situaties

tarot2012yoekeZie het allemaal maar in balans te houden. Werk, geld, geliefden, kinderen, opleiding, seks, ouders… en dan nog tijd en energie ook! Voor inzicht in complexe situaties, het opheffen van blokkades, het verwerken van oud of nieuw verdriet, of voor het maken van een nieuwe start kun je gerust een
Tarot Systeem Opstelling© met Yoeke Nagel doen.
Zo’n opstelling gaat veel verder dan een Tarotlegging zoals je die misschien wel kent.

Inzicht in gecompliceerde situaties

Tarot Systeem Opstelling is een bijzondere, nieuwe techniek, ontwikkeld door Yoeke, waarbij de magische kracht van Tarot verbonden wordt aan de analytische en helende kracht van Systeemopstellingen. Die werden als familieopstellingen in het westen bekend gemaakt door Bert Hellinger.
Tijdens de opstelling krijg je gedetailleerd inzicht in gecompliceerde situaties en werk je bovendien direct aan verbetering van de situatie – en dat is soms al verrassend snel merkbaar!

Hoe dan?

Een Tarot Opstelling duurt ongeveer twee uur en vereist geen kennis van Tarot (al is het een voordeel als je dat wel hebt). Er is niks zweverigs aan en je gaat naar huis met nieuwe inzichten waar je echt iets aan hebt.
-In de dagworkshop oefen je voldoende met de techniek om er in eigen kring mee te gaan experimenteren.
-Tijdens een individueel consult krijg je met een Tarot Systeem Opstellingen in twee uur tijd inzicht in je situatie, je eigen krachten en de mogelijkheden voor verandering.
-Tarottisten die kennis willen maken met deze techniek nodig ik van harte uit om tenminste vier collega’s bij elkaar te halen voor een workshop die voortbouwt op de aanwezige kennis.

Bijzonder geschikt voor iedereen die ervaring heeft met Tarot of met Familie- of Systeemopstellingen zoals die ontwikkeld zijn door Bert Hellinger. Ook toegankelijk voor wie geen van beide technieken kent.

Rita Tikai,
deed mee aan de cursus Tarot Systeem Opstellingen:

Ik vond het bijzonder, de cursus Tarot Systeem Opstellingen. Dank voor deze zeer inspirerende en leerzame dag. Op 22 januari 2012 heb ik deel genomen aan de cursus Tarot Systeem Opstellingen. Dit was voor mij zeer leerzaam en inspirerend.
Ik heb op een indringende wijze leren kijken naar mijn eigen waarnemingen; ook de fysieke gewaarwordingen daarbij (het fysiek ‘doorleven’ van de tarotkaarten) waren bijzonder om mee te maken.
Tevens zeer leerzaam waren de ‘doorvraag’ technieken (die kun je in principe in elke situatie gebruiken).
Met dank aan Yoeke; voor mij een zeer authentieke leermeester.
Uit deze flowchart van Christa Wiersma-Schaap blijkt al dat je wel wat ondersteuning kunt gebruiken bij een Tarot Systeem Opstelling. Met wat hulp is het juist heel simpel.
Uit deze flowchart van Christa Wiersma-Schaap blijkt al dat je wel wat ondersteuning kunt gebruiken bij een Tarot Systeem Opstelling. Dan is het juist heel simpel.
Top