Tarot Systeem Opstellingen

Inzicht in complexe situaties

Zie het allemaal maar in balans te houden. Werk, geld, geliefden, kinderen, opleiding, seks, woonruimte, collega’s, ouders… en dan nog tijd en energie ook! Voor inzicht in complexe situaties, het opheffen van blokkades, het verwerken van oud of nieuw verdriet, of voor het maken van een nieuwe start kun je gerust een
Tarot Systeem Opstelling© met Yoeke Nagel doen.

Gezond verstand, intuitie en kennis

Tarot Systeem Opstelling (TSO) is een bijzondere, nieuwe techniek, ontwikkeld door Yoeke, waarbij de klassieke symbooltaal van Tarot verbonden wordt aan de analytische en helende kracht van systeemopstellingen. Die techniek werd als familieopstellingen in het westen bekend gemaakt door Bert Hellinger. Je gebruikt bij TSO je eigen waarnemingen als instrument om je intuitie aan te scherpen. Er is alle ruimte voor je gezond verstand, je achtergrondkennis, de feiten, je doelen, twijfels en emoties.
Tijdens een Tarot Systeem Opstelling krijg je gedetailleerd inzicht in gecompliceerde situaties en werk je bovendien direct aan verbetering van de situatie – en dat is soms al verrassend snel merkbaar in je dagelijkse leven.

Afspraak maken voor een TSO-consult

Tarot Systeem Opstelling meemaken

Een Tarot Opstelling duurt ongeveer twee uur en vereist geen kennis van Tarot of opstellingen (al is het een voordeel als je dat wel hebt). Je bent intensief bezig met het onderzoeken van je eigen situatie en je gaat naar huis met nieuwe inzichten waar je echt iets aan hebt.

-Tijdens een individueel consult krijg je met een Tarot Systeem Opstellingen in twee uur tijd inzicht in je situatie, je eigen krachten en de mogelijkheden voor verandering.
Voor een individueel consult betaal je 121,- inclusief btw.

-In de dagworkshop oefen je voldoende met TSO om er in eigen kring mee te experimenteren. De dagworkshop is een verplichte voorbereiding op de opleiding TSO voor wie TSO professioneel wil inzetten. Let op: de dagworkshop zelf geeft nog niet voldoende kennis en techniek om zelf TSO aan te bieden.
Voor de dagworkshop (4 uur) betaal je 121,- inclusief btw.

-Therapeuten, coaches en trainers die zelf professioneel willen werken met Tarot Systeem Opstellingen kunnen zich inschrijven voor de opleiding TSO die op zaterdag 28 januari 2023 weer van start gaat. Bij voldoende kennis en vaardigheid en het uitvoeren van alle huiswerkopdrachten sluit je de opleiding af met een licentie en praktijkondersteuning.
Voor deelname aan de opleiding is het noodzakelijk om eerst een workshop te hebben gevolgd.
Voor de opleiding betaal je 975,- inclusief btw

Meer informatie over TSO- de opleiding

Voorwaarde om zelf TSO te gebruiken

Let op: het is niet mogelijk om Tarot Systeem Opstellingen aan te bieden aan je eigen klanten zonder de opleiding te hebben gevolgd. De opleiding Tarot Systeem Opstellingen duurt negen maanden waarin we 8 bijeenkomsten hebben. Je maakt huiswerk dat beoordeeld wordt. Je voert oefenconsulten uit en ondergaat ze bij een medestudent of afgestudeerd TSO-er.
Je sluit de opleiding bij voldoende inzicht en vaardigheid af met een licentie en praktijkondersteuning.

TSO is als therapeutisch gereedschap bijzonder geschikt voor iedereen die de kracht kent van Tarot of Familie- of Systeemopstellingen. Ook toegankelijk voor wie geen van beide technieken kent.

Meer informatie over TSO- de opleiding

Wat anderen over Tarot Systeem Opstellingen zeggen:

“Ik moest echt even bijkomen van die sessie, het ging diep!”
Herman

“Er is zoveel in beweging gezet en in mijn hoofd is de stof tot nadenken langzaam maar zeker aan het neerdalen”.
-Mauke-
“Ik ben zeer onder de indruk geraakt van je therapeutische kwaliteiten. Krachtig, moedig en vol humor. Ik wil graag van je leren!”
-Francien van der Touw-
“Ik heb op een indringende wijze leren kijken naar mijn eigen waarnemingen; ook de fysieke gewaarwordingen daarbij (het fysiek ‘doorleven’ van de tarotkaarten) waren bijzonder om mee te maken.
Tevens zeer leerzaam waren de ‘doorvraag’ technieken (die kun je in principe in elke situatie gebruiken). Yoeke is voor mij een zeer authentieke leermeester”.
– Rita Tikai –
“In boeken las ik telkens dat de ‘cliënt zelf de verantwoording moet nemen’ en ik vroeg me alsmaar af: ‘Hoe dan?’ Het werd me nu heel duidelijk.”
– Linde –
 
Uit deze flowchart van Christa Wiersma-Schaap blijkt al dat je wel wat ondersteuning kunt gebruiken bij een Tarot Systeem Opstelling. Met wat hulp is het juist heel simpel.
Uit deze flowchart van Christa Schaap blijkt al dat je wel wat ondersteuning kunt gebruiken bij een Tarot Systeem Opstelling. Dan is het juist heel simpel.
Top