Yoeke op t.v.

Filmpjes

Af en toe ben ik op t.v. Ook andere media zien wel eens aanleiding om een filmpje van me te maken.
Tijdschriften en radio vind je hier.

Man Bijt Hond
belde op 9 april 2013. Of ik snel iets wilde komen vertellen over de zojuist overleden Margaret Thatcher, naar aanleiding van haar obsessieve handtassengebruik.
Graag, natuurlijk. Over het vormvaste zwarte damestasje van een ijzeren dame die ooit zei dat ze zich staande hield in een harde mannenwereld ‘… with the occasional use of a good handbag’.

10x Beter over Geld.
Portemonnees lezen. Het t.v. programma 10x Beter vroeg me om uit te leggen wat we allemaal weerspiegeld zien in de foto’s, bonnetjes, papiertjes en munten in onze portemonnee. Goed alternatief voor damestasjeslezen.

Happinez
Wat is creatief denken eigenlijk? Happinez besteedde er een digitale leergang aan en ik werd geinterviewd om er iets over te vertellen.

Inspiratiepodium
Vertel over de achterkant van je CV, was de strikte opdracht. Dus niet alles wat iedereen al weet over wat ik doe, maar over waarom ik dat nou in vredesnaam ben gaan doen. Over het stellen van vragen, liever dan het vinden van antwoorden.

Koffietijd
In hetzelfde programma als een dame van het Tassenmuseum Hendrikje iets vertellen over damestasjeslezen. Doen we. Met twee dappere dames uit het publiek die bereid waren hun tas even te laten lezen.

Walhalla – Omroep Gelderland
Op 12 december 2012, magische datum natuurlijk, las ik het tasje van presentatrice van het programma Walhalla, dat op dat moment eeuwigheidswaarde had.

 

En voor de stugge volhouders:

Het EK Blufscrabble 2011, in een prachtig filmpje van Happy Plastic Productions
vind je hier

Top