Schrijfretraite Tuinhuisje Baak

Met auteurscoaching, massage & wifi

Schrijfretraite in Baak met massage en een dagdeel schrijfcoaching van Yoeke Nagel
Schrijfretraite in Baak met massage en een dagdeel schrijfcoaching van Yoeke Nagel

Een week lang niks anders doen dan schrijven… Voor veel schrijvers is een schrijfretraite de ideale manier om verder te werken aan dat manuscript – of er eindelijk een stevige start mee te maken. Gun het je zelf.
Een echt schrijvershuisje, achterin de tuin, zo verzorgd als je maar wil. Alle rust, in een mooie omgeving, zonder verplichtingen, maar wel met gratis Wifi natuurlijk.

Ideale plek om te schrijven

Zo’n schrijfretraite heb ik georganiseerd voor je.
Een week lang kun je terecht in Het Huisje Achterin De Tuin, in het vriendelijke dorpje Baak, bij Zutphen. Je hebt de beschikking over een luxe schrijfhuisje met een keuken, w.c. en douche, slaapzolder en gratis Wifi.
Bij mooi weer zit je natuurlijk in de prachtige tuin te schrijven, om je te laten inspireren door het gekwinkeleer van de talloze vogels.
Je kunt hier heerlijk fietsen om tussendoor even een frisse neus te halen, langs de IJssel bijvoorbeeld, of in het bos, of ergens anders in de prachtige omgeving in Gelderland. Je kunt dit auteursarrangement uitbreiden met een ontbijtje (met kakelverse eitjes) en zelfs een avondmaaltijd. Je hebt een keukentje tot je beschikking, dus je kunt ook lekker zelfvoorzienend zijn.

Inclusief auteurscoaching en massage

Wat deze schrijfretraite zo bijzonder maakt is de luxe auteursverzorging. Tijdens je verblijf kom ik langs op de tijd die jou het beste schikt, voor twee uur schrijfcoaching. We bespreken dan de voortgang van je schrijfwerk, de blokkades die je tegenkomt rond structuur, opbouw, schrijfplezier en deadline.
Bovendien krijg je er in je schrijfweek een heerlijke uitgebreide ontspanningsmassage bij van anderhalf uur, door je gastvrouw, de professionele Rebalancingtherapeute Xandra Veltman.
Dat helpt om de woordenstroom weer vrij te laten vloeien en het bevordert het schrijfgenot enorm.

Werken aan je manuscript

Voor het standaardpakket Auteursretraite in Baak betaal je, als je het via mij reserveert, slechts 595 euro inclusief btw. Noem bij Xandra het woord ‘Schrijversdeal’ en je korting is binnen.
Na zo’n zorgeloze schrijfweek ben je vast en zeker een heel stuk opgeschoten met je manuscript.

Mail me even om jouw schrijfweek in te plannen.

 

“Dankzij ons gesprek weet ik weer hoe ik verder kan met schrijven:
met het chronologische verhaal en met het kralendoosje!

Nu nog wat momenten plannen om verder te schrijven.”
-Liesbeth-

Top