Een plek om te schrijven

Een plek om rustig te schrijven.
Sommige schrijvers dromen van een huisje achterin de tuin.
Sommige schrijvers komen pas op stoom als ze op het Franse platteland uitkijken over de glooiende heuvels.
Sommige schrijvers hoeven alleen maar even van huis weg te zijn.

Schrijfplek naar keuze

In alle gevallen heb ik een perfecte schrijfplek voor je geregeld.
*Ga naar Baak, in het Huisje achterin de Tuin bij Xandra Veltman. Tijdens je schrijfweek heb je dan ook nog eens recht op een hele bijzondere massage van haar.
* Vlieg naar Bergerac om je in De Schrijverstuin bij Saint Jean de Duras te laten omgeven door de inspiratie en goede zorgen van Sandra en Santi.
*Of duik eventjes onder in een van de schitterende B&B’s in de Overbetuwe, zodat we dagelijks live of via zoom contact kunnen hebben over je schrijflust en het resultaat ervan.

Waar je ook wilt gaan zitten schrijven: je hoeft het niet alleen te doen.
Ik ben beschikbaar voor schrijfcoaching tijdens je schrijfweek, live of via Skype.

Schrijfondersteuning Light of Intensief

  • Voor het Schrijfondersteuning Light pakket betaal je 220 euro, incl. btw en het boek ‘Schrijven met het creatiepentagram’ dat je leven als schrijver direct veel gemakkelijker maakt. We hebben dan twee maal contact: vooraf en achteraf.
  • Voor het Schrijfondersteuning Intensief pakket betaal je 550 euro, incl. btw, het boek ‘Schrijven met het creatiepentagram’ en het stijlhandboek ’99 witte kopjes op een tafel’. We hebben vooraf contact over je schrijfplannen en hoe je het wilt aanpakken, dagelijks overleggen we hoe het gaat en achteraf kijken we wat er nu nog ligt aan schrijfwerk.
  • Je krijgt een heerlijke korting op je verblijfskosten bij alle drie deze locaties als je gebruik maakt van de Schrijversdeal. Noem dat woord.

Besluit je na je schrijfretraite dat je nog een tijdje gebruik wilt maken van mijn diensten als schrijfcoach, dan krijg je bovendien 10% korting op je eerste kwartaaltraject.

 

Top