Damestasjeslezen

Ga direct naar de cursusomschrijving!Wat zit er in je tas?

Met het lezen van een damestasje neem je een kijkje in de vrouwenziel. Alles wat je nodig hebt, voor het geval dat, omdat je maar nooit weet, draag je met je mee in de tas. Of je het nu bewust hebt gedacht of in een opwelling meepakte: je hebt een antwoord bij je. Maar wat was de vraag? 

Als damestasjeslezer – voor zover ik weet de enige in de hele wereld – vertel ik dolgraag over wat ik zoal zie aan en in tassen. Ook die van jou. 

Lees hier alles over de
workshop Damestasjeslezen

Kijk je collega eens diep in de tas of broekzak

workshopdamestasjeslezenTijdens een verrassend vrolijke en diepgaande lezing met workshop-elementen bekijken de aanwezigen zichzelf aan de hand van de spullen die ze bij zich hebben.
Een hilarisch intermezzo op een symposium, een vrolijke workshop met veel betekenis tijdens een studiedag, bedrijfsevenement of conferentie.
Geweldige energizer.

Een gezelschap met overwegend dames reageert over het algemeen nog enthousiaster dan gemengd gezelschap, al zijn ook de heren gefascineerd door wat onze spullen in tas en broekzak over ons zeggen. Niet alleen dat: ook hoe we die spullen bewust kunnen inzetten om ons eigen leven gemakkelijker te maken! Deze workshop is uitstekend geschikt voor groepen van 6 tot 100 mensen.

 

vrijgezellenfeestjeZelf meegemaakt

“Je hebt ons enthousiast achter gelaten, verrast met de trefzekerheid van je interpretaties. We vinden je echt een autoriteit op je terrein. Het was plezierig, gezellig en leerzaam en gaf veel gespreksstof. Ik vind het knap van je dat je je expertise in zo korte tijd zo helder kon neerzetten, bij een groep mensen die je niet kent. Mijn complimenten.”
– Hommine, Amsterdam –       

 

 Vrijgezellenfeestje, vriendinnendag, reünie

De aanstaande bruid kent dan wel alle vriendinnen op een vrijgezellendag, maar ze kennen elkaar vaak niet allemaal. Een vrolijke workshop Damestasjeslezen werkt fanTAStisch om op een ontspannen en toch persoonlijke manier kennis te maken. Ook een vriendinnendag of reünie krijgt meteen vorm en inhoud als ‘alle meiden’ even hun tasje omkieperen en zien wat iedereen zoal bij zich heeft. Voor het geval dat… En die enkeling die het allemaal maar flauwekul vindt komt ook aan bod: aan gespreksstof geen gebrek als de workshop weer is afgelopen.

Waar komt damestasjeslezen vandaan?

Damestasjeslezen-11-124x150Yoeke Nagel ontdekte en ontwikkelde Damestasjeslezen in 2002 en schreef er het boek ‘Damestasjeslezen, het orakel dat je met je meedraagt’ over. Ze gebruikte daarbij een intrigerende combinatie van symboolduiding, NLP, kernkwadranten, orakeltechnieken, systeemopstellingen en westers materialisme.
Groepen die bekend zijn met een of meer van de genoemde gereedschappen, zullen nog meer toepassingsmogelijkheden ontdekken van het Damestasjeslezen. Het is goed mogelijk om een workshop te combineren met een dagdeel damestasjeslezen in individuele consulten, bijvoorbeeld bij manifestaties of informatiemarkten.

Veel meer informatie vind je op
www.damestasjeslezen.nl

Zelf meegemaakt

denheldertasjeslezenToen ik aanschoof bij de sessie Damestasjeslezen van Yoeke was dat met de nodige skepsis. Natuurlijk zegt de inhoud en de grootte van je tas iets over je persoonlijkheid. Daarvoor hoef je maar over een beetje psychologie van de koude grond te beschikken. Maar Yoekes interpretaties gaan verder dan dat. Met verrassende doeltreffendheid weet ze op basis van de tasinhoud knelpunten en vraagstukken van de eigenares bloot te leggen. Daarbij geeft ze ook nog eens tips om de tas (en daarmee je eigen leven) naar je hand te zetten. En het mooiste is: na een sessie bij Yoeke kun je zélf ook een beetje damestasjeslezen”
– Margreet Botter, coördinator Libelle Balance – 

Teambuilding Damestasjeslezen

20150426_142219Welke kwaliteiten zijn goed vertegenwoordigd in een team? Welke kunnen nog wel wat aangescherpt worden? Wat missen we nog aan inbreng, hoe kunnen we onze communicatie verbeteren en de werksfeer nog prettiger maken? Hoe verlagen we het ziekteverzuim en komen we tot nog soepelere samenwerking?
Een teambuilding Damestasjeslezen geeft direct antwoord op deze uitdagingen binnen bedrijf of organisatie.
Het grote voordeel is dat er ook gelachen kan worden tijdens zo’n teambuilding, terwijl toch alle onzichtbare stoorzenders boven tafel komen.

Mail om zelf een workshop ‘Damestasjeslezen’
met Yoeke te organiseren

broekzakBroekzakken kijken

Natuurlijk zijn er ook lieden die geen damestasje gebruiken. Geen paniek. Broekzakken, telefoons, buro’s, portemonnees en auto’s lees ik ook – al krijg ik er daarvan aanmerkelijk minder te zien dan damestasjes.

Top