Blogcheck

Een blog geschreven?
Laat ‘m nog even nakijken!

blogcheckyoeke1-1024x768
Laat mij nog even de puntjes op jouw i zetten

Meer digitaal ondernemen betekent meer schrijfwerk. Zeker op dit moment doe je er verstandig aan om op je site een blog bij te houden met actuele berichten, nieuws uit de branche en columns met jouw visie daarop.

Schrijven verleidt

Met je blog laat je als ondernemer zien hoe veel je weet van je onderwerp.
Dan is het jammer als er per ongeluk nog een taalfoutje in zit. Of als je lezer niet snapt wat je bedoelt. Een goed geschreven blog trekt nieuwe klanten naar je site.
Bovendien helpt je blog je om je eigen gedachten over je specialisme verder te ontwikkelen. Schrijven leidt tot inzicht. Van je lezer, natuurlijk, maar ook van jezelf.

Meer reactie, meer klanten

Het is me opgevallen dat veel blogs (misschien ook die van jou wel) met een snufje meer aandacht, een tikje meer taalgevoel en een vleugje SEO meteen veel beter zouden zijn. Dat geldt trouwens ook voor nieuwsbrief, social media gebruik, webtekst en flyer. Natuurlijk: iedereen kan schrijven. Maar juist omdat lezers zo verwend worden met veel tekst, is het belangrijk om net even die ‘final touch’ te geven aan je tekstwerk.
Laat ‘m dus vooraf lezen aan een professional die aan jouw kant staat, voordat je kritische lezer je tekst ziet. Of het nu om een blog, nieuwsbrief, presentatie, prezi of webtekst gaat; als alle puntjes op de I staan leest het lekkerder en krijg je dus meer reactie op je tekst.
Schakel voor je blogcheck mij in als jouw blogcoach. Doordat ik met het creatiepentagram werk weet ik pijlsnel wie je klanten zijn en met welke schrijfstijl en informatie jij ze kunt verleiden op je blog en de rest van je website, je sociale media of je nieuwsbrief.

Stuur je tekst nog even langs bij mij
voordat je hem online zet

-Ik check ‘m snel op begrijpelijkheid, taalfoutjes en stijlkronkels, maar houd daarbij natuurlijk jouw schrijfstijl aan.
-Ik geef je een heleboel praktische schrijftips zodat je volgende blog alweer beter is dan deze.
-Ik zorg dat de zoekmachines je blog ook kunnen vinden door SEO te gebruiken.
-Ik stel je de lastige vragen waar je andere lezers niet de moeite voor nemen.
-En als je dat liever hebt schrijf ik gewoon je blog voor je aan de hand van jouw ideeën.
Dat doe ik snel. Soms wel in een uurtje.
Een mens hoeft tenslotte niet alles alleen te doen.

Prijzen (richtlijn)
100 – 500 woorden 50 euro
500 – 1000 woorden 75 euro
Langere en kortere teksten: prijs in overleg

Blogcheck

Aan de slag:
Mail me je tekst en je deadline, dan kunnen we beginnen.

Top