Masterclass

De M-serie – 3 bijeenkomsten
Masterclass voor veelschrijvers
Journalisten, auteurs en bloggers

Schrijf je veel, dan raak je op den duur je frisse blik op tekst kwijt. Drie teksten op een dag schrijven levert immers meer op dan eentje in een week – al zit die misschien veel beter in elkaar.
Ja, natuurlijk. Je ontwikkelt je eigen schrijfstijl vanzelf door veel schrijfuren te maken.
Maar heb je ook nog zoveel schrijfplezier als toen je begon?
Spelen met woorden, experimenteren met tekst, uitproberen met welk taalgebruik je boodschap nog beter overkomt, dat helpt allemaal om uit je vaste schrijfgewoontes te stappen en terug te komen bij het genot van een lekkere tekst.

De M-serie – om je schrijfplezier terug te halen

Daar is de M-serie voor. Drie schrijfworkshops voor (semi-)professionele schrijvers die hun schrijfgereedschap willen uitbreiden met wonderlijk afwijkende technieken en niet bang zijn om hun vaste schrijfgewoontes te doorbreken, af te stoffen en volkomen te renoveren.
Kom je schrijfplezier terughalen. Waar je ‘m ook verloren bent.
Ontdek welke schrijfstijlen en -technieken nog meer leuk, effectief en verrassend werken voor jou.
Schrijf je in voor de M-serie. De Masterclass voor veelschrijvers. Lekker compact opgezet: een week en een beetje en je weet het allemaal.

Nog meer voordelen

Meedoen aan de M-serie geeft je bovendien grote bijkomende voordelen bij andere schrijftrainingen van schrijfcoach en boekenvroedvrouw Yoeke Nagel. Een individuele schrijfcoachingssessie bijvoorbeeld, een professionele tekstbeoordeling of deelnemen aan een workshop uit een andere cursusserie met de heftige korting van 10%. Kies maar een leuke aanvulling uit de agenda.

Wat kun je verwachten

  • 27 oktober: Lekker Bloggen
    De kunst van de korte tekst. Wanneer heeft je blog de kracht van een column? Hoe kom je op ideeen en hoe zorg je dat je geen woord teveel schrijft? Hoe bouw je je tekst zo op dat ie begint met onweerstaanbare verleiding en eindigt met een knaller? Spelen met technieken.
  • 3 november: Slim Schrijven
    Het langere verhaal, je boek of een serie blogs. Hoe houd je die spanningsboog strak? Wat kun je weglaten en in welke volgorde bouw je je verhaal zo dat je lezer niet kan stoppen met lezen? Hoeveel tijd scheelt het nou echt als je vooraf een structuur vaststelt en niet maar meteen aan het tikken gaat?
  • 8 november: Show, don’t tell – emoties schrijven
    Je hoort er bijna evenveel goede dingen over als over bier: show, don’t tell. Hoe dan? Een hele avond oefenen met grappige, pijnlijke, ontroerende en afkeurenswaardige technieken om emoties op te roepen met je verhaal. Laat je lezer zelf maar ontdekken welke emoties meespeelden. Laat ze zien.

Kandidaten voor de M-serie leveren vooraf een proefopdracht in

M-prijs: 350,- incl. btw, incl. 2 boeken (inplaats van 420,-)
Data: 27 oktober, 3 november, 8 november, allemaal 2017
Locatie: Het Inspiratiehuis, Arnhem

Top