Effe een website maken

Geduld hebben we nodig
Geduld hebben we nodig

Ja, ik geef les in die dingen: het schrijven van webteksten.
Maar het technische gedeelte van zo’n website is een heel ander verhaal.

Natuurlijk: wordpress is gemakkelijk, zeggen ze. Klopt hoor. Ik kende mijn vorige site als de inhoud van m’n tas. Daar verdwaalde ik niet. Maar elk thema heeft weer zo z’n eigen instellingen, mogelijkheden en vooral onmogelijkheden.
Het zal dus nog wel even worstelen zijn voordat deze nieuwe site me weer net zo lekker zit als de oude. Het is als met kinderschoentjes. Je moet er een beetje in groeien.
Als dat eenmaal gelukt is komen die teksten vanzelf wel.

One thought on “Effe een website maken

  1. Zoooo herkenbaar! Daarom is het soms prettiger om custom made sites te ontwikkelen, maar heel af en toe moet ik via WP een site maken voor een klant en telkens is dat weer een ‘dingetje’ om te vogelen hoe ie nu weer werkt.

Comments are closed.

Top