Tarot Systeemopstellingen

Tarot Systeemopstellingen
Nov
17

Ingewikkelde werksituatie? Relatiegedoe? Geldproblemen? Kwakkelende gezondheid? Wilde plannen maar geen eerste stap in zicht? Met systeemopstellingen krijg je snel zicht op alles wat ermee te maken heeft. De mensen om je heen en hun emoties, verbindingen en belangen. De ontwikkelingen – zichtbaar of onzichtbaar – van alles wat een rol speelt bij de situatie waar je in zit.
Systeemopstellingen hebben hun waarde al lang en breed bewezen in het westen. Bedrijven, gezinnen, relaties, organisaties – ze worden snel overzichtelijker en hanteerbaarder met een systeemopstelling.
Geen mens, geen probleem, geen emotie, geen organisatie staat op zichzelf. Tarot Systeem Opstellingen geven net meer inzicht dan je zonder hulpmiddelen kunt krijgen.

Beeldtaal van de Tarot

In combinatie met de klassieke beeldtaal van de Tarotkaarten – of andere beelden die tot onze fantasie spreken – krijgen systeemopstellingen nog een extra dimensie.
Niet alleen de onderlinge dynamiek, maar ook de diepere, vaak verborgen boodschap van de gebeurtenissen wordt zichtbaar.
Tijdens deze workshop houden we ons niet bezig met diepgravende familieopstellingen. Onze aandacht gaat naar praktische toepassing van Tarot Systeem Opstellingen om helder zicht te krijgen op complexe situaties in het dagelijks leven.

Veranderen

Ik ontwikkelde Tarot Systeemopstellingen als analytisch model voor ingewikkelde persoonlijke en zakelijke situaties. Al snel merkte ik dat er tijdens een Tarot Systeem Opstelling ook al heel wat van zulke situaties in beweging komt. Verandering wordt mogelijk, oplossingen dienen zich al aan door bewust en met aandacht te schuiven met de kaarten.

Oefen met Tarot Systeemopstelling

Deze middag is een praktische kennismaking met Tarot Systeem Opstellingen, waarbij je door middel van oefeningen direct zelf kunt waarnemen of dit een techniek is waar je meer van wilt weten.
Na deze middag weet je voldoende om de techniek voor jezelf of een ander toe te passen en ermee te gaan experimenteren. Je kunt er nog niet mee werken in een groep of als begeleider.

Kennis van systeemopstellingen of Tarot zijn niet nodig, maar ook geen bezwaar.

ONDER VOORBEHOUD VAN LOCATIE!

Prijs: 121,- incl. btw en beeldschone flowchart
Plaats: Inspiratiehuis Arnhem
Tijd: 10.00 tot 16.00
Iedereen neemt iets mee voor de lunch om te delen met elkaar.

Ja! Ik doe mee met de TSO workshop

 

Top

Boeken van Yoeke bestel je hier. Gesigneerd, als je dat wilt. Sluiten