Workshop Tarot Systeem Opstellingen – kennismaking

Workshop Tarot Systeem Opstellingen – kennismaking
Sep
7

Ben je coach, trainer of therapeut en zoek je een krachtige techniek om snel te ontdekken waar de ruimte voor verandering zit bij je cliënten?
Heb je een Tarot Systeem Opstelling meegemaakt en wil je meer weten over hoe dat werkt?
Overweeg je om de opleiding Tarot Systeem Opstellingen te gaan doen om zelf de techniek te mogen gebruiken in je praktijk als coach, trainer of therapeut?
Dan is meedoen aan Tarot Systeem Opstellingen – de kennismakingsworkshop – een slimme zet.

Ja, ik doe mee met de workshop TSO

In een intensieve zaterdagmiddag maak je kennis met een aantal basisprincipes waar TSO mee werkt: de beeldtaal van de Tarot, het fysiek waarneembare effect van opstellingenwerk, efficient luisteren naar je intuitie en gezond verstand.
Je maakt tijdens deze middag een Tarot Systeem Opstelling mee als waarnemer, of misschien wel als vraagsteller.

Neem al je voorkennis mee

Met prachtige flowchart van Christa Schaap

Al je voorkennis over Tarot, opstellingenwerk en systemisch denken neem je mee en verrijk je met de basisprincipes van TSO. Weet je daar allemaal niks van? Geeft niks. Dan krijg je met deze introductieworkshop een uitstekende basis om te beoordelen of je er meer over wilt leren in de opleiding Tarot Systeem Opstellingen.
Aan het einde van de dag ben je klaar om je besluit te nemen: ga je je inschrijven voor de opleiding van een jaar en een dag om zelf TSO te gaan inzetten als krachtig coachingsgereedschap dat onvermijdelijk leidt tot nieuwe inzichten?
Of ben je gewoon blij dat je nu weet waarom TSO zo intensief werkt?

Krijg duidelijkheid over ingewikkelde situaties. Breng verandering teweeg. Scherp je intuitie. Maak kennis met een techniek die pijlsnel en onbegrijpelijk diep werkt.
Kom meedoen aan de kennismakingsworkshop Tarot Systeem Opstellingen.

LET OP: alleen na het volgen van de OPLEIDING TSO kan en mag je zelf Tarot Systeem Opstellingen gaan aanbieden. Dit om inzicht en kwaliteit van de techniek te waarborgen.

Zaterdag 7 september 2024, van 13.00 tot 16.30 uur in HILVERSUM.

KOSTDAT?

De prijs van de dagworkshop is normaal 160 euro inclusief btw.
Schrijf je je in vóór 1 augustus 2024, dan geef ik je een vrolijke lentekorting en betaal je maar 121,- euro inclusief btw.*)

Eerst nog even wat meer weten? Natuurlijk! Mail me gerust met vragen vooraf.

Schrijf je pijlsnel in voor één van de twee workshopdagen en pak die korting mee

*) Ik geef natuurlijk niet echt korting omdat het lente is, hoe fijn ook, maar omdat het gemakkelijker is om een cursus voor te bereiden als ik al vroeg weet op hoeveel mensen ik kan rekenen. Daarom.

 

Om intensief en zorgvuldig te kunnen werken is het aantal deelnemers beperkt.
Snel aanmelden dus.
Neem even contact op per mail als je nog vragen vooraf hebt.

Ja, ik doe mee met de workshop TSO

N.B.: Deze workshop is noodzakelijke voorbereiding voor wie mee wil doen met de opleiding TSO, omdat daarmee alle studenten hetzelfde instapniveau hebben.

De jaaropleiding TSO start op 19 oktober 2024
in Hilversum

Top