Tarot Systeem Opstellingen – kennismakingsworkshop

Tarot Systeem Opstellingen – kennismakingsworkshop
Oct
8

Ben je coach, trainer of therapeut en zoek je een krachtige techniek om snel te ontdekken waar de ruimte voor verandering zit bij je clienten?
Heb je een Tarot Systeem Opstelling meegemaakt en wil je meer weten over hoe dat werkt?
Overweeg je om de opleiding Tarot Systeem Opstellingen te gaan doen om zelf de techniek te mogen gebruiken in je praktijk als coach, trainer of therapeut?
Dan is meedoen aan Tarot Systeem Opstellingen – de kennismakingsworkshop – een slimme zet.

Ja, ik doe mee met de workshop TSO

In een intensieve zaterdagmiddag maak je kennis met een aantal basisprincipes waar TSO mee werkt: de beeldtaal van de Tarot, het fysiek waarneembare effect van opstellingenwerk, efficient luisteren naar je intuitie en gezond verstand.
Je maakt tijdens deze middag een Tarot Systeem Opstelling mee als waarnemer, of misschien wel als vraagsteller.

Uit deze flowchart van Christa Schaap blijkt al dat je wel wat ondersteuning kunt gebruiken bij een Tarot Systeem Opstelling. Met wat hulp is het juist heel simpel.

Al je voorkennis over Tarot, opstellingenwerk en systemisch denken neem je mee en verrijk je met de basisprincipes van TSO. Weet je daar allemaal niks van? Geeft niks. Dan krijg je met deze introductieworkshop een uitstekende basis om te beoordelen of je er meer over wilt leren in de opleiding Tarot Systeem Opstellingen.
Aan het einde van de dag ben je klaar om je besluit te nemen: ga je je inschrijven voor de opleiding van 9 maanden om zelf TSO te gaan inzetten als krachtig coachingsgereedschap dat onvermijdelijk leidt tot nieuwe inzichten?
Of ben je gewoon blij dat je nu weet waarom TSO zo intensief werkt?

Krijg duidelijkheid over ingewikkelde situaties. Breng verandering teweeg. Scherp je intuitie. Maak kennis met een techniek die pijlsnel en onbegrijpelijk diep werkt.
Kom meedoen aan de kennismakingsworkshop Tarot Systeem Opstellingen.

LET OP: alleen na het volgen van de OPLEIDING TSO kan en mag je zelf Tarot Systeem Opstellingen gaan aanbieden. Dit om inzicht en kwaliteit van de techniek te waarborgen.

Locatie: vlakbij het station in Oosterbeek (bij Arnhem)
Prijs: 121,- incl. btw

DE GEPLANDE WORKSHOPS ZIJN ALLEMAAL VOL
WIL JE TOCH MEEDOEN? MELD JE DAN AAN, DAN PLAN IK EEN NIEUWE WORKSHOP OP EEN ZATERDAGMIDDAG.

van 13.30 tot 17.00 uur

Om intensief en zorgvuldig te kunnen werken is het aantal deelnemers beperkt.
Snel aanmelden dus. Natuurlijk vinden we een andere oplossing als je corona-achtige klachten hebt op de dag zelf, want dan kun je niet komen.
Neem even contact op per mail als je nog vragen vooraf hebt.

Ja, ik doe mee met de workshop TSO

N.B.: Deze workshop is noodzakelijke voorbereiding voor wie mee wil doen met de opleiding TSO, omdat daarmee alle studenten hetzelfde instapniveau hebben.

Top