Je beste advies!

... en het geldt ook voor jezelf

‘En dan houd je op je website een blog bij,’ adviseer ik mijn webtekstklanten altijd. ‘Dat is handig, want dat houdt je site levendig en daardoor blijf je lekker hoog in de zoekresultaten staan bij Google.’

Dat is een uitstekende tip, anders zou ik het echt niet zeggen. Zelf hield ik mijn blog daarentegen jarenlang enthousiast bij, in een heel andere wijk van het internet dan waar m’n site stond. ‘Dan hou ik die zakelijk en kan ik op m’n blog veel meer spelen met woorden,’ dacht ik toen. Inmiddels is spelen een belangrijk onderdeel van mijn leven en werken geworden. Hopla, integreren dus.

Het beste advies in 5 stappen

Trouwens: aan de reacties op Facebook te merken ben ik niet de enige die d’r beste adviezen zelf vergeet uit te voeren. Daarom een slimme tip om 2013 goed te beginnen.
Wat was jouw beste advies aan anderen de laatste tijd?

1- Schrijf op een los papiertje de naam van degene aan wie je dat advies geeft.
2- Schrijf je advies aan die persoon daar onder uit.
3- Vouw vervolgens de naam van die ander weg en schrijf er je eigen naam boven.
4- Lees dit geweldige advies aan jezelf aandachtig door.
5- Voer het uit.

Top