Paranormaal op klompen

Gezond verstand: kei paranormaal

“Gezond verstand is de eerste paranormale kracht die je ontwikkelt,” zei mijn Tantradocente Arabella.

Goh. Ja. Ik denk wel dat dat klopt. Hoe meer je af durft te gaan op wat je er eigenlijk over denkt, hoe dichter je komt bij het serieus nemen van je intuitie, het ontwikkelen van een soepel contact met ingevingen, waar ze ook vandaan komen, en hoe minder je je inzichten laat beperken door hoe het hoort, hoe je het hebt geleerd of wat normaal is. Gewoon gezond verstand gebruiken – dat voel je op je klompen aan – da’s handiger. Creatiever ook. Avontuurlijker. Echter. Persoonlijker. Eigenwijzer. En eh… kei paranormaal, dus.

Heb jij er een theorie over? Laat het me weten.

4 thoughts on “Paranormaal op klompen

  1. Als gezond verstand hetzelfde zou zijn als een paranormale gave dan krijgen we plots een heel andere kijk op IQ-testen nietwaar ;). Wel is het van belang dat je als paragnost, medium of helderziende naast je paranormale gaven juist je gezonde verstand blijft gebruiken, de belans is juist voor paranormale mensen heel belangrijk. De beste paragnosten zijn m.i. juist die paragnosten die hun gaven op een aardse wijze weten te gebruiken.

  2. Leuk stukje, ik ben van mening dat gezond verstand ondanks een reading die direct doorkomt, van groot belang is, een paragnost, weet vaak niet waar de informatie toe behoort en moet met gezond verstand dit proberen te interpreteren.

  3. Mooi stukje al ben ik het niet met je eens. Paranormaal zijn is iets anders als een bepaalde denkwijze hebben. Je kiest hier niet voor maar kunt wel kiezen of je hier voor open staat of niet.

    1. Uitstekende aanvulling, dank je wel. Wat ik vooral wil zeggen is dat je paranormale vermogens onderdeel uitmaken van wat we ‘gezond verstand’ noemen: het feit dat je een bericht channelt, aanvoelt of doorkrijgt ontslaat je niet van je eigen beoordelingsvermogen. Handig, bijvoorbeeld bij de keuze hoe veel je ermee wilt doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top