Kennismaking Tarot Systeem Opstellingen

Kennismaking Tarot Systeem Opstellingen
Mar
18

Met Tarot Systeem Opstellingen zie je direct hoe de belangrijke thema’s in je leven zich tot elkaar verhouden. Hoe een gecompliceerde situatie in elkaar zit. Waarom je alsmaar niet uitkomt waar je denkt dat je moet zijn. Hoe je eigen angst je verlangen in de weg kan zitten.
Althans… Dat is mijn ervaring met deze manier van werken.
Ik ontwikkelde en gebruik TSO in mijn praktijk als schrijfcoach om mensen zelf te laten ontdekken waar ruimte zit voor verandering – en hoe ze die ruimte kunnen creeren als die niet direct aanwezig lijkt.
Maar werkt dat ook voor jou?
Ik kan je door stom toeval aanbieden om kennis te komen maken met Tarot Systeem Opstellingen tegen een belachelijk lage prijs.
Dat komt omdat ik uitgenodigd ben om een workshop te komen geven aan een bijzondere groep geinteresseerden, die het ook wel gezellig vinden als zich ook nog mensen aansluiten die ze nog niet kennen. Vandaar.

Wat ik je deze middag aanbied:

-Een actieve kennismaking met Tarot Systeem Opstellingen als techniek om te zien of dat een werkwijze is die jij echt zou willen leren kennen, tijdens de opleiding TSO die in september 2923 weer start.
-Deze workshop telt als (verplichte) introductie voor iedereen die de opleiding wil gaan doen.
-Na het volgen van de workshop weet je nog niet voldoende van Tarot Systeem Opstellingen om de techniek zelf aan te bieden in je eigen praktijk, maar wel om te weten of het je zo aanspreekt dat je de opleiding wilt gaan doen die, na een examen, kan leiden tot een diploma, een TSO-licentie en praktijkbegeleidingstraject.
-Een hartstikke gezellige, inspirerende en leerzame middag met fijne mensen.

Workshop Kennismaken met Tarot Systeem Opstellingen
18 maart 2023 in Bussum
Aanvang 14.00 uur, einde ongeveer 17.30
Prijs: 30 euro

(normale prijs 95 euro)

Opgeven bij wil.steevels@gmail.com

Top