Workshop lekker magisch schrijven – kennismaking

Workshop lekker magisch schrijven – kennismaking
May
10

Dus jij wilt een boek schrijven? Je verhaal doen? Onder woorden brengen wat jij ervan vindt? Goed plan. Dit is de tijd waarin we elkaar snel verder kunnen brengen door informatie te delen.
Of het nou gaat om je familieverhaal, je eigen ervaringen, de maatschappelijke consequenties van je wetenschappelijke onderzoek, je scriptie of het sprookje waar je al jaren aan fantaseert,  fictie of non-fictie: schrijven helpt. Zeker als je gewoon lekker schrijft.

Magisch Schrijven is anders

Als schrijfcoach en boekenvroedvrouw ontwikkelde ik een merkwaardige schrijftechniek: Magisch Schrijven. Dat is een manier van schrijven waarbij je gemakkelijk terechtkomt bij de kern van je verhaal en die ook gemakkelijk kunt verwoorden. Zo, dat je lezer denkt: ‘Ohhhh, zó dus!’
In Magisch Schrijven zitten elementen van mijn jarenlange ervaring met journalistiek, spirituele inzichten, coachingstechnieken en uitstelgedrag van heb ik jou daar.

Nieuwe technieken

Je maakt bij Magisch Schrijven gebruik van het Creatiepentagram, de A-Z-lijn, woordinslagpunten, chocoladeschrijven, dwarrelwoorden, ritsen en nog meer wonderlijke schrijfkunsten.
Daarom is Magisch Schrijven handig voor beginnend schrijvers, maar een verademing voor doorgewinterde schrijvers die nou wel eens hun eigen schrijfgewoontes willen doorbreken en verder willen komen dan tot de grens van wat ze inmiddels makkelijk kunnen.
Magische Schrijven leer je nergens anders en je hebt er je hele leven lang plezier van. Echt.

Of is dat niks voor jou?

Maar geloof mij niet. Kom het zelf uitproberen.
Want alleen jijzelf kunt ontdekken of Magisch Schrijven iets is voor je.
Of je het aandurft om de diepte in te gaan, waar de bron van je woordenstroom borrelt.
Of je het plezier ervaart als je medecursisten je overladen met tips en toejuichingen over wat je schreef.
Of je het waardeert als ik als schrijfcoach even uitleg met welke schrijftechniek je je verhaal nog krachtiger onder woorden kunt brengen.
Of je je eigen Creatiepentagram wilt inzetten om doortastend je schrijverskeuzes mee te maken.

Een heel jaar lang (en een dag) begint met deze middag

Om je boek, je verhalenserie of blogs af te krijgen kun je je het slimste even inschrijven voor de training Magisch Schrijven die een jaar en een dag duurt en start in mei 2024.
Maar als je nog nooit met mij hebt samengewerkt is het wel zo fijn om eerst eens rustig uit te vinden wat voor vlees je in de kuip hebt met mij als je Magische Schrijfcoach en Boekenvroedvrouw.

Kijk die kat eens even uit de boom

Daarom nodig ik je van harte uit voor een magische kennismakingsschrijfmiddag (lekker lang woord zeg). We doen die middag gewoon alsof het al menes is met je schrijfwerk. Ik geef je huiswerk vooraf, ik leer je een verbijsterend handige schrijftechniek waar je sowieso wat aan hebt: chocoladeschrijven. Daarbij gebruik je 3 schrijffases, 4 woordinslagpunten en 1 stuk uitstekende chocola. Daar heb je de rest van je leven iets aan.

En jij kunt rustig een middagje de kat uit de boom kijken met me.
Wist je alles al? Krijg je de zenuwen van mijn grapjes (sorry) en mijn herhaalde uitnodiging om ook het griezelige stuk te schrijven? Heb je geen zin in de emoties die onder je woorden blijken te zitten? Zie je er toch maar vanaf om je boek te schrijven, nu je ziet dat het echt kan?
Ok. Dan heb je vrijstelling en zoek je gewoon een andere schrijfcoach.
Maar bevalt het je om met mij te werken aan je grote schrijfklus? Schrijf je dan  in voor het Magisch Schrijfjaar. Dan heb je een jaar lang schrijfplezier en wie weet is je boek na dat jaar gewoon af.

Pikante details Kennismaking Magisch Schrijven

  • De schrijfdag is op vrijdag 10 mei, van 13.00 tot 16.00 uur in Zeist, goed te bereiken met het openbaar vervoer.
  • Je krijgt van mij huiswerk vooraf.
  • Er is een maximum aantal deelnemers zodat alle schrijvers veel aandacht krijgen – en jij een beetje extra. Snel opgeven is dus handig.
  • Je betaalt voor deze middag 121,- euro inclusief btw. Je krijgt bovendien 10% korting op het cursusgeld voor het Magisch Schrijfjaar.
  • Meer weten? Mail me even.
  • Direct inschrijven voor de

    Kennismakingsdag Magisch Schrijven

    doe je hier

Top